Meranie spotreby dat?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
mmhardky

Meranie spotreby dat?

Příspěvek od mmhardky »

Snazil som sa najst nieco jednoduche v App store na meranie spotreby dat, ale nic rozumne som nenasiel. Mam 2GB mesacne u Orange a kedze pouzivam aj tethering, nechcem to presvihnut. Oficialna statistika v menu je trochu neprakticka na tento ucel. Neviete poradit?

milan2022
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Meranie spotreby dat?

Příspěvek od milan2022 »

tak sa mi vidi ze asi nic ine nieje,v OS 3.1 by mali byt date prenesene cez tethering oddelene zvlast od dat prenesenych v telefone

ja pouzivam vstavane meradlo a vzdy na zaciatku noveho obdobia ho vynulujem a tak mam prehlad o prenesenych datach :wink:

mmhardky

Příspěvek od mmhardky »

To som tiez cital ze maju byt tie data oddelene, ale nic take som tam zatial nenasiel. Som len slepy alebo to tam vazne nie je?

Je to skoda ze nic take nie je.
Aplikacii na konkretnych zahranicnych operatorov je hafo, a su premakane, no na Orange SK nie je nic. Keby sa aspon cez net dala normalne ta spotreba pozriet, ale oni chcu najprv obrazkovy kod, potom sms kod, a potom to vacsinou cez iphone hodi server error 500...
Uroven...

milan2022
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od milan2022 »

no neviem ci to tam je 3.1 nemam,mas 3.1?

mmhardky

Příspěvek od mmhardky »

Hej, mam 3.1, skusal som tethering a v statistikach ani nikde inde nebadam ziadnu zmenu. Proste to ukazuje celkovy usage ako vzdy.

leevi
Host
Host

Příspěvek od leevi »

Na měření přenesených dat doporučuji Download meter. Umí celkem podrobné statistiky a stojí pár šprdlíků :-)
Ke stažení na českém App storu.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac

Jokero

Příspěvek od Jokero »

V Cydii sa daco podobne nenajde?

Odpovědět