hodiny při nabíjení

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Crozz
Host
Host

hodiny při nabíjení

Příspěvek od Crozz »

potřeboval bych aplikaci, která umí při nabíjení hodit jako spořič hodiny, itunes je plnej utilit typu clock, ale co sem zkusil tak se musí zapnout ručně a to je naprd řešení, díky

sidelko
Host
Host

Re: hodiny při nabíjení

Příspěvek od sidelko »

Jde o to jestli mas JB pokud ne tak mam takej pocit ze ani nic takovyho neni kdyztak me opravte.
iPlacka 3G 3.0 FW redsnow

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Jde o to jestli se sidelko umíš dívat na "Model" ve kterém má jasně napsáno JB :roll:

phaeton_esc
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od phaeton_esc »

bylo by nutné, aby iPhone zvládal něco jako "nabíjecí profily", na jejichž základě by se dalo nastavit za jak dlouho se uzamkne (Nastavení - Obecné - Uzamčení) - třeba WM tohle umí. v případě aby nezhasnul displej je totiž nutné, aby "uzamčení" bylo nastaveno na "nikdy".
bez profilů se ale nedá nastavit, aby displej svítil pořád když je připojený ke kabelu a aby zhasl třeba po minutě když připojený není. buď svítí, nebo zhasíná..

už jsem po tomhle taky pátral, bohužel žádnou rozumnou informaci jsem nenašel. jedině si nastavit položku "uzamčení" na hodnotu "nikdy".

snad to dává smysl :)

edit: teďka jsem si uvědomil že tobě jde vlastně o autorun nějaký aplikace s hodinama..hmm. tak to neporadím. jedině asi fakt ručně
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)

na PM odpovídám podle nálady

Odpovědět