EET na iPadu/iPhonu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Klub čistého iOS
EET na iPadu/iPhonu
Máte někdo zkušenosti s provozováním EET na iPadu/iPhonu ? Brácha hledá řešení pro malou kavárnu pro 30 lidí a má doma starší iPad. EET pokladny se dají slušné pořídit do 10.000, i s tiskárnou, ale údajně se navíc platí nějaké měsíční poplatky za soft dodavatelovi pokladny a tak hledá alternativu pro iPad. Je jablíčkový, podobně, jako většina z nás tady.
Apple hračky
-
- patron iPhone.cz
-
- Klub čistého iOS
Re: EET na iPadu/iPhonu
No, je to zajímavé, ale i po slevě 5000 docela drahé. Toto řešení není sice iOS ale pro svůj ůčel dostačující.
http://www.eet-pokladny.cz/EET-CUBE-10- ... OS-d77.htm
Představovali jsem si, že ke stávajícímu staršímu iPadu dokoupíme za pár tisíc malou tiskárnu, stáhnu zdarma soft a mohu jet. Ale asi jsme mimo realitu...
http://www.eet-pokladny.cz/EET-CUBE-10- ... OS-d77.htm
Představovali jsem si, že ke stávajícímu staršímu iPadu dokoupíme za pár tisíc malou tiskárnu, stáhnu zdarma soft a mohu jet. Ale asi jsme mimo realitu...
Apple hračky
-
- patron iPhone.cz
Docela drahé? 5499,- tiskárna a 5000,- odepíšu.
Samozřejmě iOS zařízení kupovat nebudu a nebude ani tazatel, jelikož chce využít iPad.
Software je zadarmo
Samozřejmě iOS zařízení kupovat nebudu a nebude ani tazatel, jelikož chce využít iPad.
Software je zadarmo
-
- Klub čistého iOS
Jestli jsem tu nabídku pochopil dobře, tak ta sleva 5000 se týká jen celého balíčku včetně iPadu za 11.990.-. Pochybuji, že by jsi dostal slevu 5.000 na samotnou tiskárnu za 5.499,-. Ale možná se mýlím.
Apple hračky
-
- Mírně pokročilý
EET na iPadu/iPhonu
1. Sleva 5000,- nesouvisí s tím, co a kde koupíš!!! V podstatě nemusíš koupit nic a "dostaneš" 5000,-
Jediná podmínka je, ze musíš mít zisk aby bylo z čeho vzít tu slevu ) viz dole***
2. Kde platit jaké měsíční výpalné záleží od koho si to poridis, viděl jsem jen: https://www.o2.cz/podnikatel/elektronic ... nce-trzeb/
Pod 50tis. obratu kartou platit 499,- za POS terminal, pod 100tis. 250,- a nad 100tis. zdarma. V ceně je i mobilní internet...
Je otazkou, jak moc těžké je udělat tržby kartou 100tis? Což je ani ne 5000 denně a s poplatkem 0,99% za platbu kartou... což mi přijde relativně zajímavé...
(Doplňte další nabídky na EET s POS)
-----
*** Kdo bude moci uplatnit slevu na dani ve výši 5000 Kč?
Jednorázovou slevu ve výši 5000 Kč budou moci uplatnit všichni poplatníci daně z příjmů fyzických osob, kteří v daném zdaňovacím období poprvé zaevidovali tržbu, kterou měli podle zákona o evidenci tržeb povinnost evidovat.
Jediná podmínka je, ze musíš mít zisk aby bylo z čeho vzít tu slevu ) viz dole***
2. Kde platit jaké měsíční výpalné záleží od koho si to poridis, viděl jsem jen: https://www.o2.cz/podnikatel/elektronic ... nce-trzeb/
Pod 50tis. obratu kartou platit 499,- za POS terminal, pod 100tis. 250,- a nad 100tis. zdarma. V ceně je i mobilní internet...
Je otazkou, jak moc těžké je udělat tržby kartou 100tis? Což je ani ne 5000 denně a s poplatkem 0,99% za platbu kartou... což mi přijde relativně zajímavé...
(Doplňte další nabídky na EET s POS)
-----
*** Kdo bude moci uplatnit slevu na dani ve výši 5000 Kč?
Jednorázovou slevu ve výši 5000 Kč budou moci uplatnit všichni poplatníci daně z příjmů fyzických osob, kteří v daném zdaňovacím období poprvé zaevidovali tržbu, kterou měli podle zákona o evidenci tržeb povinnost evidovat.
-
- Klub čistého iOS
Nerozumím . Ta sleva není na tvrdo 5000 ale "až 5000" . O jakých 5000 mluvíš ? Jestli nějak souvisí s terminalem na platbu kartami - POS, to v nabídce iStyle nikde nevidím. Navíc, POS nyní neřešíme, uvidíme, jakou nám dá na platební terminál nabídku naše banka. To bude teprve další krok. Nyní mi jde tedy jen o to, aby na stávajícím iPadu šlo EET a o tiskárnu účtenek. A ta tiskárna za 5.490 , defacto bez slevy za nákup kompletu s iPadem za 6.990 se mi nejeví málo. Tiskárna na účtenky se dá pořídit za 2-3 tisíce.
Platební terminál budeme řešit až později s bankou a O2 už mne nezajímá vůbec.
Platební terminál budeme řešit až později s bankou a O2 už mne nezajímá vůbec.
Apple hračky
-
- Mírně pokročilý
EET na iPadu/iPhonu
Zkus si prostudovat odkaz a text co jsem uvedl. Nebo to radši nech podnikateli a neřeš co ti nepřísluší (zjevně nevíš, co je sleva na dani), dle zásady GTD (zahodit/dozrát/archivovat)
Ps: pokud už ses chytřejší než já tak mi prozrad, kolik % fee za akceptaci karty budeš platit bance, fakt <1% v baru? Nevím jen se ptám ))
Ps: pokud už ses chytřejší než já tak mi prozrad, kolik % fee za akceptaci karty budeš platit bance, fakt <1% v baru? Nevím jen se ptám ))
-
- Klub čistého iOS
Ještě jednou - Já NEMLUVÍM o platebním terminálu na karty ! Mluvím a ptám se na základní EET, jestli a jak jej provozovat na iPadu a jaké má kdo zkušenosti. Nyní vidím, že to jde, že je soft k tomu na appstore zdarma a pokud máme starší iPad, tak nám zbývá jen ta tiskárna. Platební terminál na platební karty je až následný další krok, který budeme řešit s bankou.
Ne s jakýmkoliv operátorem. S tím budeme řešit jen wifi v provozovně.
Ne s jakýmkoliv operátorem. S tím budeme řešit jen wifi v provozovně.
Apple hračky
-
- iPhone expert
EET na iPadu/iPhonu
Za platbu kartou, dle zakonu EU, již nelze strhává více než 0,3%
sharkee
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
-
- Mírně pokročilý
EET na iPadu/iPhonu
Dobrý vtip regulace je na úrovni asociace-banka, nijak se netýká obchodníka... běžné jsou poplatky 0,8-1,8% z transakce co jsem viděl... tech 0,3 to je defacto regulovana velkoobchodní cena jen za službu, co musí zaplatit banka odvest karetní asociaci (např VISA, Mastercard), a z čeho pak bude hrazeno opotřebení terminálu a provize bankce - aha?
Asi jako netelefonujes za terminacni poplatek 27 haléřů, tak nepřijímáš karty za 0,3%...
Ale jak to dodatečné. separátní řešení zintegruje s EET? S DPH účtem kamsi až se stane platce? Jo to Nevím... pouč mě )
Cuting: no comment proč to řešit jednoduše, když to jde složité:-)
Asi jako netelefonujes za terminacni poplatek 27 haléřů, tak nepřijímáš karty za 0,3%...
Ale jak to dodatečné. separátní řešení zintegruje s EET? S DPH účtem kamsi až se stane platce? Jo to Nevím... pouč mě )
Cuting: no comment proč to řešit jednoduše, když to jde složité:-)
-
- iPhone expert
Nemate pravdu. http://m.penize.cz/platebni-karty/30661 ... i-nezlevni
sharkee
-
- Mírně pokročilý
EET na iPadu/iPhonu
Mistr nechápe, ze poplatek se skládá z poplatku
1) karetní asociaci
2) bance která vydala kartu
2) bance která provozuje terminal
Ze si přečtěs v bulváru, ze jeden z těchto poplatku byl zregulovan na 0,2-0,3% a píšeš tu nesmysl, ty další dva poplatky musíš připočítat mistre
1) karetní asociaci
2) bance která vydala kartu
2) bance která provozuje terminal
Ze si přečtěs v bulváru, ze jeden z těchto poplatku byl zregulovan na 0,2-0,3% a píšeš tu nesmysl, ty další dva poplatky musíš připočítat mistre
zkus Vodafone ePokladnu (v app store stahneš) do 28.2. je to zdarma a pak 300,- měsíčně.
zajdeš k operatorovi, dostaneš licenční kod a jedeš.
tiskárna je za 5377,-
https://www.vodafone.cz/podnikatele/spe ... epokladna/
zajdeš k operatorovi, dostaneš licenční kod a jedeš.
tiskárna je za 5377,-
https://www.vodafone.cz/podnikatele/spe ... epokladna/
-
- Klub čistého iOS
Začínám se v tom ztrácet.... Proč bych měl platit Vodafonu 300 měsíčně ? Za co ? V kavárně je již wifi zavedená a víc snad nepotřebujeme. iPad máme, tiskárnu pořídíme za 2-3 tisíce. Tak proč Vodafone a nebo jiný operátor, proč a za co jim platit, když jsou aplikace pro EET na appstore zdarma ? A platební terminál ? Ten opravdu zatím neřešíme, ten přijde později podle nabídek od konkrétních bank.
Apple hračky
pouze jsem ti napsal variantu o které vím že funguje spolehlive a známý jí používá už asi 2 měsíce.
nic víc, nic mín.
nevím co sem pleteš wifi? však se podívej na ty stránky máš tam rozepsané "za co" se platí co ty ruzné varianty umí a neumí. na stávající wifi si to připojit můžeš.
nic víc, nic mín.
nevím co sem pleteš wifi? však se podívej na ty stránky máš tam rozepsané "za co" se platí co ty ruzné varianty umí a neumí. na stávající wifi si to připojit můžeš.
-
- Host
-
- Klub čistého iOS
Jo, to je přesně ono, co potřebujeme. Volal jsem na podporu i s dotazem, jak je to s "provázaností" s platebním terminálem na karty, a bylo mi sděleno, že přímé propojení s terminálem tam není, ale že je možné při placení zadat způsob platby - hotově a nebo kartou, a teprve po potvrzení platby z banky na terminálu vystavit účtenku. Také se mi líbí, že je možné přihlásit se na jedno uživatelské jméno i z několika zařízení najednou - například z "hlavního" iPadu umístěného někde na baru, a pak i z více iphonů najednou. To ne všechny podobné aplikace "zdarma" umí.
Díky za informace, takže už jen dokončit rekonstrukci kavárny a v únoru otevřít.
Díky za informace, takže už jen dokončit rekonstrukci kavárny a v únoru otevřít.
Apple hračky
-
- Klub čistého iOS
EET na iPadu/iPhonu
Co toto: Profi Účtenka
https://appsto.re/cz/rv9Pcb.i
https://appsto.re/cz/rv9Pcb.i
-
- Host
Profi účtenka neumí tisk s Cashino PTP-II.
-
- Klub čistého iOS
Věřím, že i toto za chvíli dokáže
-
- Mírně pokročilý
Prozradte mi řešení na EET zadara, které umí akceptaci karet za >1% - kdo ho má a od jaké banky a při jakem obratu? Díky...
-
- Klub čistého iOS
palec58 píše:Profi účtenka neumí tisk s Cashino PTP-II.
Tak už to taky dokáže, říkal jsem to