Čtení v iPhonu formátu pdf
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Čtení v iPhonu formátu pdf
Zdravím ,potřeboval bych radu ve kterém programu se dá otevřít a následně číst Pdf.V iPhonu mám TextReader a FileViever,ale nevím kam mám případné dokumenty nakopírovat a následně spustit, pokud tyto prográmky vůbec touto cestou jsou schopné si s Pdf poradit.
-
- Host
Re: Čtení v iPhonu formátu pdf
Dík za odpoveď,ještě bych ale potřeboval kam se dokumenty kopírují,aby se načetly. 

-
- Starý pes fóra :)
Ja ctu pdfka (stejne jako doc(x), xls ap.) pres Safari. A kam si nastavim interni webserver, tam je pak nahravam :]
-
- Host
Díky za příspěvky,nakonec jsem to rozchodil softem Files a nemá to chybu.Do telefonu sice složitější cestou přes Total Commander nakopíruji potřebné Pdf i World(cesta:T-PoT\var\mobile\Applications\8D2xxxxxxxxxxxx\Documents\Files