MibileFinder z AppStore.

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Yaron
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

MibileFinder z AppStore.

Příspěvek od Yaron »

Dovoluji si poprvé otevřít nové téma, snad to nebude úplně OT.
Z AppStoru jsem si zakoupil aplikaci MobileFinder, v domnění, že je to ta jako v Installeru. Ale zrada, není. moc nechápu k čemu ta aplikace je a jak se používá, po neúspěšném pokusu o jakousi synchronizaci s počítačem ( mám winWP ) to vzdávám, nemám moc času a vygooglit se mi to nepovedlo.
Poraďte někdo prosím co to je za apl., k čemu a jak ji používáte + něco jako manuál k ní, nebo třeba jen link.

+ poraďte někdo placenou ( namám jailbreak ) apl. ve smyslu iLOg ( správa sms a hovorů ), nebo iSms, BossPrefs apod. těchto pár apl. mi opravdu schází,ale k jailbreaku jsem se zatím neodhodlal.

Ď.
Iphone 4 black, FW 4.3.3 JB, VF
MacBook white 2.4GHz, 4GB RAM, OS X Snow Leopard 10.6.7

pajcer
iPhone expert
iPhone expert

Re: MibileFinder z AppStore.

Příspěvek od pajcer »

MobileFinder ak nemas Jailbreak sluzi na to aby si mohol cez wifi ukladat subory do iPhonu.
Ak si pripojeny na lokalnej wifi tak po spusteni "Transfer" ti napise IP adresu, ktoru potom zadas do Exploreru alebo Firefoxu a mas pristup k obmedzenym zlozkam do ktorych mozes ukladat subory.
- ak mas Jailbreak da sa to nastavit tak aby si sa dostal aj do systemovych zloziek : viewtopic.php?f=13&t=8710

Bohuzial nic legalne z AppleStoru co sluzi ako iLog ani iSMS nieje.... asi by to ani Apple nepovolilo lebo minimalne Realsms nahradza default aplikaciu. Budes musiet spravit jailbreak ;)
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10

Odpovědět