Zdravim, můžete mi prosím někdo napsat přesný postup + přiložit soubory k tomu, jak zprovoznit aplikaci gpSPhone.
Stáhnul sem jí přes Cydia + mám i bios, ale když procházím soubory v iPhoneu, tak nevim kam ho nahrát.Nevytvoří se mi totiž adresar Aplications/gpSPhone.app do kterého mám bios nahrát. Nebo je to myšlený tak že ho tam mám do /aplications/ nahrát já. I toto sem zkoušel a vždy mi to po spuštění píše že bios chybí. Díky moc za radu
gpSPhone v. 2.5.0
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: gpSPhone v. 2.5.0
ta slozka gpSPhone.app se vytvori hned po nainstalovani aplikace gpSPhone
slozky Applications jsou v iPhonu dve tak koukni do obou..
slozky Applications jsou v iPhonu dve tak koukni do obou..
-
- iPhone expert
Jestli pouzivas k prohlizeni programy ve windows, tak aplikace najdes v /private/var/stash/applications. (Tam je automaticky presouva Cydie.) Pokud mas ale stahnuty ten gpsphone z Cydie, tak uz tam bios mas. Potom staci nahrat hru.gba do slozky, kterou ti to napise pri spusteni toho emulatoru.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Díky moc !_UK@$. Právě v tom popisu instalace apikace mě odkazujou do druhého adresáře kde nic neni. Po nainstalování sem nakopíroval bios a jede to.Super a ještě jednou díky
Zamčeno. Beavers.
Zamčeno. Beavers.