dvoji kalendar - "Home" a "local"

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zamčeno
iKuba

dvoji kalendar - "Home" a "local"

Příspěvek od iKuba »

nazdarek, nesetkal se nekdo z vas, pri prechodu z FW 1.1.4 na 2.1 s tim, ze se mu v kalendari vytvorili dva "podkalendare"?

vypada to, ze jeden je ten, co se taha z outlooku a druhej je ten, co vznika vytvarenim schuzek primo v iphone.

netusite jak je sjednotit? driv mi to fungovalo tak, ze sem si nezavisle na sobe vytvarel schuzky v outlooku a iphone a pri synchronizaci se oba kalendare sloucili.

ted se mi nektere jiz synchronizovane schuzky zobrazuji dvakrat.

predem diky za rady.

kuba

cr666sh
Host
Host

Re: dvoji kalendar - "Home" a "local"

Příspěvek od cr666sh »

Jednoducho synchronizuj iPhone s iTunes a v druhej zalozke hned vedla tohu iPhone summary si zvol, ktory kalendar chces sychronizovat...

iKuba

Příspěvek od iKuba »

no ale ja nechci jen jeden. chtel bych, aby se kalendare synchronizaci sloucily, tak jak to bylo predtim.

a kdyz tam byl nejaky konflikt, vyskocilo pop-up okno s dotazem, kterou polozku pouzit a kterou odstranit.

kuba

cr666sh
Host
Host

Příspěvek od cr666sh »

Ono sa potom bude pouzivat jeden kalendar, ktory sa bude obojstranne synchronizovat...
Ako ich zlucit to ti poradit asi neviem...

iKuba

Příspěvek od iKuba »

ahoj, jses si jist, ze se nasledne bude pouzivat jen ten jeden a schuzky se budou slucovat do jednoho z pc a z iphone?

znamena to teda, ze bych mel v itunes zaskrtnou jen jeden, udelat synchronizaci a melo by to pouzivat uz jen jeden?

a ted - ktery z nich zaskrtnout? Home je myslim pro PC a local je pro iphone.

kuba

cr666sh
Host
Host

Příspěvek od cr666sh »

Ja tam mam na vyber z dvoch: Calendar a Home. Ihned pri prvej synchronizacii som zaskrtol, ze chcem pouzivat iba kalendar s nazvom Calendar a vsetko funguje ako ma... Viac som to neriesil.. Jednoducho by si to mohol skusit tak ako ja, malo by ti to ist...

hrom33

Příspěvek od hrom33 »

jasne, iphone si vytvori svuj kalendar a tam zapisuje poznamky vytvorene v telefonu. sloucit se obavam automaticky nepujdou. nicmene v outlooku si otevri oba kalendare vedle sebe, ty schuzky prekopiruj do tvehu (dlouhodobe) pouzivaneho kalendare, aby jsi o ne neprisel. v itunes po prijeni telefonu, myslim ze druha zalozka ke konci dole mas na vyber kalendare k synchronizaci, zvolis ten, ktery vyuzivas na pocitaci a i iphone tam bude zapisovat nove schuzky...

iKuba

Příspěvek od iKuba »

parada!!! zafungovalo to! diky za radu.

kuba

Lock. Beavers.

Zamčeno