Prosím co si myslíte o této nabídce?
Na AppStore je spousta dobrých aplikací a her,ale většinou placených a akceptovatelnou kreditní kartu nemám,máte někdo zkušenosti abych nějakému podvodníkovi neskočil "na špek"?
http://itunes.prodejce.cz/
Poukazy do iTunes/AppStore
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhoneHolik
Poukazy do iTunes/AppStore
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Senior uživatel
Re: Poukazy do iTunes/AppStore
Vlez radsi na ebay a tam koupis lepe, ja naposledy 50 kredit za 27 dolacu, ted jsem tam videl za 28. Tak pokud chces usetrit tak tam. Precti hodnoceni a mas to v poho.
-
- iPhoneHolik
Jasně,já bych ale potřeboval českého zprostředkovatele a za české koruny.
-
- Senior uživatel
Tak tim padem jedine za tezky koruny. Ty stranky cos uvadel, asi bych se toho nebal, mas tam tel., ICQ tak s nima pokecej, urco to bude v poho.
marseli: Co se tyce toho ebaye, tak to tak take delam, ALE! Tydle levne kupony jsou vetsinou nakoupene pres "ukradene" kreditky. Muzes si vsimnout, ze vetsinou tito prodejci nemaji ucty na eBayi nejakou delsi dobu, ackoli maji 100% hodnoceni. Take kody posilaji vetsinou jen digitalne. Ale je to vzdy otazka casu, kdy se jim zacne hodnoceni kazit. Zkratka majitele karet zacnou delat rozruch, banka zacne delat rozruch a pak?
Apple ti muze ucet klidne zablokovat a udajne ten proces s nimi na odblokovani neni uplne rychly. Nastesti nemam tu zkusenost, ale zkratka jo - kupuji na ebay za malo penez ale pocitam s tim, ze mi mohou kdykoli odstavit ucet.
Apple ti muze ucet klidne zablokovat a udajne ten proces s nimi na odblokovani neni uplne rychly. Nastesti nemam tu zkusenost, ale zkratka jo - kupuji na ebay za malo penez ale pocitam s tim, ze mi mohou kdykoli odstavit ucet.
-
- iPhoneHolik
Tak nevím...ebay nechci a tohle vypadá schopně jen jestli je ten člověk seriozní a neprodává ukraené kódy jako jsouz na ebay.
Nevím jestli mám právo reagovat jako majitel té stránky. Spokojených zákazníků již bylo dost. Teď byl problém s tím, že dodavatel karet se neozýval, ale už jsem sehnal jiného schopnějšího. Byla odstávka protože sehnat někoho aby cena vydžela není nejjednodušší.
Karty jsou tak levné proto, že samotné ty iTunes Gift Cards mají krátkou dobu expirace. Dáváme je tedy na účty (jak čtu i tak to dělá itunesshop.net). Takže z pravidla od nás dostáváte přihlašovací jméno a heslo na přednabitý účet v iTunes.
Prodávám 50 a 100. Platí se většinou převodem přes účet nebo pokud máte tak i Paypal.
Výhoda toho spočívá v jednoduchosti. Na ebay to můžete sehnat i za lepší cenu ovšem né v českejch korunách s českým prodejcem atd. Navíc musíte mít ověřený PayPal účet tudíž i "propůjčenou" embossovanou kreditku do PayPal systému. Musí být odemčená na internet atd. Než já tohle všechno prošel tak mi to trvalo celkem dobu. Navíc když víte, že se Vám kdokoli může přihlásit na PayPal nedělá mě to tak klidným. V internetbankigu od banky máte ověřování i přes SMS a tak. Vše je ještě dostatečně vysvětlo na té stránce.
Takže koho to zaujalo http://www.itunes.prodejce.cz
Karty jsou tak levné proto, že samotné ty iTunes Gift Cards mají krátkou dobu expirace. Dáváme je tedy na účty (jak čtu i tak to dělá itunesshop.net). Takže z pravidla od nás dostáváte přihlašovací jméno a heslo na přednabitý účet v iTunes.
Prodávám 50 a 100. Platí se většinou převodem přes účet nebo pokud máte tak i Paypal.
Výhoda toho spočívá v jednoduchosti. Na ebay to můžete sehnat i za lepší cenu ovšem né v českejch korunách s českým prodejcem atd. Navíc musíte mít ověřený PayPal účet tudíž i "propůjčenou" embossovanou kreditku do PayPal systému. Musí být odemčená na internet atd. Než já tohle všechno prošel tak mi to trvalo celkem dobu. Navíc když víte, že se Vám kdokoli může přihlásit na PayPal nedělá mě to tak klidným. V internetbankigu od banky máte ověřování i přes SMS a tak. Vše je ještě dostatečně vysvětlo na té stránce.
Takže koho to zaujalo http://www.itunes.prodejce.cz