Cycorder
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Cycorder
no ale stejné to nemůžu najít...někdo tu psal /private/var/mobile/Media/Videos ...ale to teda nevim kde mam hledat...sorry ale s apple nemám takový skušenosti...a ve lhedání sem to procházel
-
- Mírně pokročilý
Mas JB? Jestli jo, tak v jakym programu se ty videa snazis najit?
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone
Musíš mít přístup do iphone, tudíš musíš mít jailbrake a SSH
...pro samostatné připojení použij treba program iTunnel
johny03: mám za to, že milionkrát to fakt nebylo...
Vacil: Jak jinak se tam dá dostat Cycorder?

johny03: mám za to, že milionkrát to fakt nebylo...
Vacil: Jak jinak se tam dá dostat Cycorder?

jailbrake mám
SSH nevím co je
a iTunnel jde určitě přes cidiu..na kterou teť nemůžu pač doma nemám wifi,uvažuju o koupi ale to je mimo téma...jenom sem se chtěl zeptat jestli na to není v PC nějakej přístup přes složku něco jak fotky a tak
...divejte já jako sem ještě nedávno nevěděl co je to jailbreak a podobný blbosti...ještě se musím dost přiučit skrz apple
SSH nevím co je
a iTunnel jde určitě přes cidiu..na kterou teť nemůžu pač doma nemám wifi,uvažuju o koupi ale to je mimo téma...jenom sem se chtěl zeptat jestli na to není v PC nějakej přístup přes složku něco jak fotky a tak
...divejte já jako sem ještě nedávno nevěděl co je to jailbreak a podobný blbosti...ještě se musím dost přiučit skrz apple

-
- Mírně pokročilý
iTunnel je aplikacia do PC takze nic cez Cydiu
Je to aplikacia ktora umozni komunikovat programu Winscp bez WiFi,staci mat iPhone pripojeny cez kabel s PC
Je to aplikacia ktora umozni komunikovat programu Winscp bez WiFi,staci mat iPhone pripojeny cez kabel s PC
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
-
- Starý pes fóra :)
Lock
Cycorder sa na fore riesil, iTunel tiez..
Cycorder sa na fore riesil, iTunel tiez..
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!