CZ&SK aplikace a hry
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
Re: CZ&SK aplikace a hry
Mě teda jdou OK, zítra budu dělat novou verzi, tak se na to mrknu
-
- Pokročilý uživatel
me taky nejdou na T-mobile psat SMS
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
-
- Senior uživatel
Zítra jedu na dovolenou, tak asi za týden bude nová verze i s podporou kontaktů, kde by měl jít i T-mobile 

-
- Pokročilý uživatel
Jo a mohlo by se objevit neco takovyho jako ikona s tim, ze SMS byla odeslana nebo tak neco, aby clovek vedel, jestli se SMS poslala ci ne 

iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
- rony
- Klub čistého iOS
Pozeram, ze prvy odvazlivec developer. Gratulujem, hlavu sklanam!
Ak mna nieco zaujima na iPhone tak to je cokolvek na zobrazovanie TV Guide (TV listings) - proste "co kde ktora TV stanica bude davat) - TV programy (aby to niekto nechapal ako sledovanie TV na iphone!!!) proste obdoba TeVee alebo cohokolvek, co je momentalne na AppStore (asi 5 mozno viac obdobnych programov).
DATA EXISTUJU, je treba LEN aplikaciu
1. nativna app
2. tlacitkom si natiahne data zo zadanej URL
3. po spusteni ich zobrazuje
Ak sa na to nikto neda, tak zrejme si spravim nejaky konvertor dat do HTML podoby a budem si nejakym svojim konvertorom vytvarat lokalne umiestnene HTML stranky s javascriptovym motorom. Ale len tak "pre seba"
Keby ste videli, co vsetko vedia tie americke TV Guide apps
- veci ako "Moje oblubene serialy" - kedy/kde budu... a kopec veci, co sa vam o tom ani nesniva...
Ak mna nieco zaujima na iPhone tak to je cokolvek na zobrazovanie TV Guide (TV listings) - proste "co kde ktora TV stanica bude davat) - TV programy (aby to niekto nechapal ako sledovanie TV na iphone!!!) proste obdoba TeVee alebo cohokolvek, co je momentalne na AppStore (asi 5 mozno viac obdobnych programov).
DATA EXISTUJU, je treba LEN aplikaciu

1. nativna app
2. tlacitkom si natiahne data zo zadanej URL
3. po spusteni ich zobrazuje

Ak sa na to nikto neda, tak zrejme si spravim nejaky konvertor dat do HTML podoby a budem si nejakym svojim konvertorom vytvarat lokalne umiestnene HTML stranky s javascriptovym motorom. Ale len tak "pre seba"

Keby ste videli, co vsetko vedia tie americke TV Guide apps

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
- rozhodne by nebylo na skodu, aby se v policku na zadani telefoniho cisla rovnou nabizely cislice 
- urcite by bylo super, kdyby se objevoval indikator, ze zprava byla odeslana (tuknul jsem asi 5x odeslat a pak to taky petkrat prislo xD)
- co takova minihistorie odeslanych zprav pod sms oknem (poslednich 10?)?
- pocitani znaku
- prace s adresarem

- urcite by bylo super, kdyby se objevoval indikator, ze zprava byla odeslana (tuknul jsem asi 5x odeslat a pak to taky petkrat prislo xD)
- co takova minihistorie odeslanych zprav pod sms oknem (poslednich 10?)?
- pocitani znaku
- prace s adresarem
-
- Senior uživatel
Ty SMS, to je jen takova ukazka, aby bylo videt, ze se neco deje, dalsi uz snad bude OK. Na adresari uz pracuju, ale zatim pouze vlastni v aplikaci, ten co je v telefonu mozna az pozdeji, to uz jsou velke zasahy do jadra, a to po me zatim nechtejte
, mimochodem iTouch kontakty nema, ne? A az dodelam ty SMS tak zatim nemam nic v planu, tak bych mohl zkusit ten TV program 
PS: Samozrejme budou SK operatori i slovenske TV

PS: Samozrejme budou SK operatori i slovenske TV

- rony
- Klub čistého iOS
alex: nejde o to, ci budu "aj" SK stanice - DATA UZ EXISTUJU este z doby TeVee je feed s TV stanicami CZ/SK.
Ide o to ci bude schopny, svizny a pouzitelny nastroj
pozri si z AppStore tie programy na TV guide/listings - niektore su skvela inspiracia.
mimochodom, TeVee vedel nastavit upozornenie na program priamo do kalendara iphone...
Ide o to ci bude schopny, svizny a pouzitelny nastroj

pozri si z AppStore tie programy na TV guide/listings - niektore su skvela inspiracia.

mimochodom, TeVee vedel nastavit upozornenie na program priamo do kalendara iphone...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Senior uživatel
rony píše:nejde o to, ci budu "aj" SK stanice - DATA UZ EXISTUJU este z doby TeVee je feed s TV stanicami CZ/SK.
Jen to tu říkám, že už se mě někdo ptal
rony píše:mimochodom, TeVee vedel nastavit upozornenie na program priamo do kalendara iphone...
Tohle už je docela velký zásah, a jak už jsem říkal, tohle po mě zatím nechtějte
EDIT: Tak jsem tak narychlo než odjedu nahodil do Cydie novou hru, tak snad se vám bude líbit

EDIT 2: Jen takový hrubý náčrt jak by asi mohla vypadat ta app na TV
http://iphonesms.ic.cz/tv/
-
- Starý pes fóra :)
K tomu EDIT2, ak takto bude vyzerat app v iPhone, na pevno a bude mat v sebe aj program na par dni dopredu tak to by bolo super 
Dobra praca, len tak dalej

Dobra praca, len tak dalej
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Senior uživatel
Paly: Aby takhle ta app vypadala se pokusim a program bude na 7 dni dopredu, pokud se mi podari, tak bude i vice programu.
EDIT: Tak už jsem konečně udělal nefunkční ukázku jak asi ta finální aplikace na SMS bude vypadat, screenshot v mém prvním příspěvku
EDIT: Tak už jsem konečně udělal nefunkční ukázku jak asi ta finální aplikace na SMS bude vypadat, screenshot v mém prvním příspěvku