CZ&SK aplikace a hry

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: CZ&SK aplikace a hry

Příspěvek od Alex-alex »

Mě teda jdou OK, zítra budu dělat novou verzi, tak se na to mrknu

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od couplu »

me taky nejdou na T-mobile psat SMS
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010

Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Alex-alex »

Zítra jedu na dovolenou, tak asi za týden bude nová verze i s podporou kontaktů, kde by měl jít i T-mobile :wink:

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od couplu »

Jo a mohlo by se objevit neco takovyho jako ikona s tim, ze SMS byla odeslana nebo tak neco, aby clovek vedel, jestli se SMS poslala ci ne :)
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Pozeram, ze prvy odvazlivec developer. Gratulujem, hlavu sklanam!

Ak mna nieco zaujima na iPhone tak to je cokolvek na zobrazovanie TV Guide (TV listings) - proste "co kde ktora TV stanica bude davat) - TV programy (aby to niekto nechapal ako sledovanie TV na iphone!!!) proste obdoba TeVee alebo cohokolvek, co je momentalne na AppStore (asi 5 mozno viac obdobnych programov).

DATA EXISTUJU, je treba LEN aplikaciu :-)

1. nativna app
2. tlacitkom si natiahne data zo zadanej URL
3. po spusteni ich zobrazuje :-)

Ak sa na to nikto neda, tak zrejme si spravim nejaky konvertor dat do HTML podoby a budem si nejakym svojim konvertorom vytvarat lokalne umiestnene HTML stranky s javascriptovym motorom. Ale len tak "pre seba" :-)

Keby ste videli, co vsetko vedia tie americke TV Guide apps :-( - veci ako "Moje oblubene serialy" - kedy/kde budu... a kopec veci, co sa vam o tom ani nesniva...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

mullDie

Příspěvek od mullDie »

- rozhodne by nebylo na skodu, aby se v policku na zadani telefoniho cisla rovnou nabizely cislice :-)

- urcite by bylo super, kdyby se objevoval indikator, ze zprava byla odeslana (tuknul jsem asi 5x odeslat a pak to taky petkrat prislo xD)

- co takova minihistorie odeslanych zprav pod sms oknem (poslednich 10?)?

- pocitani znaku

- prace s adresarem

Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Alex-alex »

Ty SMS, to je jen takova ukazka, aby bylo videt, ze se neco deje, dalsi uz snad bude OK. Na adresari uz pracuju, ale zatim pouze vlastni v aplikaci, ten co je v telefonu mozna az pozdeji, to uz jsou velke zasahy do jadra, a to po me zatim nechtejte :), mimochodem iTouch kontakty nema, ne? A az dodelam ty SMS tak zatim nemam nic v planu, tak bych mohl zkusit ten TV program :wink:

PS: Samozrejme budou SK operatori i slovenske TV ;)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

alex: nejde o to, ci budu "aj" SK stanice - DATA UZ EXISTUJU este z doby TeVee je feed s TV stanicami CZ/SK.

Ide o to ci bude schopny, svizny a pouzitelny nastroj :)

pozri si z AppStore tie programy na TV guide/listings - niektore su skvela inspiracia. :)

mimochodom, TeVee vedel nastavit upozornenie na program priamo do kalendara iphone...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Alex-alex »

rony píše:nejde o to, ci budu "aj" SK stanice - DATA UZ EXISTUJU este z doby TeVee je feed s TV stanicami CZ/SK.

Jen to tu říkám, že už se mě někdo ptal

rony píše:mimochodom, TeVee vedel nastavit upozornenie na program priamo do kalendara iphone...

Tohle už je docela velký zásah, a jak už jsem říkal, tohle po mě zatím nechtějte

EDIT: Tak jsem tak narychlo než odjedu nahodil do Cydie novou hru, tak snad se vám bude líbit :wink:

EDIT 2: Jen takový hrubý náčrt jak by asi mohla vypadat ta app na TV
http://iphonesms.ic.cz/tv/

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

K tomu EDIT2, ak takto bude vyzerat app v iPhone, na pevno a bude mat v sebe aj program na par dni dopredu tak to by bolo super :)

Dobra praca, len tak dalej
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Alex-alex »

Paly: Aby takhle ta app vypadala se pokusim a program bude na 7 dni dopredu, pokud se mi podari, tak bude i vice programu.

EDIT: Tak už jsem konečně udělal nefunkční ukázku jak asi ta finální aplikace na SMS bude vypadat, screenshot v mém prvním příspěvku

Odpovědět