Počet schůzek u kalendáře
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Počet schůzek u kalendáře
Dobrý den,omlouvám se že píši tento příspěvek asi na nespravné místo.Chtěl jsem se zeptat jak je možné že všichni máte u kalendáře počet dnešních schůzek jako je tomu třeba u sms či emailu.Už jsem tady hledal snad všude a nemohu se dozvědět jak učinit aby se mi to také ukazovalo,jsem na kalendáři hodně zavslí a proto by mi hodně pomohlo aby se mi počet dnešních schůzek ukazoval.Můžete mi prosím poradit,mnoc děkuji a ještě jednou se omlouvám za asi špatné vložení mého příspěvku.Vlastním IP 3g
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Počet schůzek u kalendáře
Asi mas na mysli nejake widgety pre Winterboard, nie? Kde si to videl?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods