... jak nastavit Tunel Suite, winSCP a openSSH

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Mosch

... jak nastavit Tunel Suite, winSCP a openSSH

Příspěvek od Mosch »

... jsem úplný nováček a prosím tímto o návod. Nainstaloval jsem Tunel Suite 2.7 , winSCP 4.1.7 do Pc a do iPhone jsem přes Cyndii nainstaloval openSSH ( i když jej na ploše nevidím ) no a potřebuji poradit jak to vše mám správně nastavit abych mohl do iPhone přes USB kabel kopírovat textové soubory a následně je číst - eventuálně posílat e-mailem. Udělá si někdo čas a vysvětlí mi to ? Díky předem Mosch

5ko
Host
Host

Re: ... jak nastavit Tunel Suite, winSCP a openSSH

Příspěvek od 5ko »

staci ked tu nafore pouzijes = "HLEDAT" a ked napises SSH, winSCP, iPhone Tunnel suite.... a mas riesenie! akoto ze ta to nenapadlo pred tym ako si napisal? a este ziadas o navod.. co tak pozret do sekcie navody? nevravim ze ja tu nemam na fore blbe otazky, ked som si nevedel poradit, ale s cistym svedomim vravim ze som pekne dlho pred tym hladal ci to tu neni, alebo niekde na nete a az potom som sa opytal.. toto co ty chces, je taka vec ktora sa da fakt pekne vyhladat - lebo mas jasne klucove slova... uz viem preco skuseni uzivatelia ani neodpovedaju na taketo otazky, lebo ich to nebavi stale dookola! a ked to tu je riesene 100x..... hladaj kamarat :shock:
chcem iPhone
UŽ MÁM iPHONE :-)
iPhone 3G 8GB aus ORANGE

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Uff..Mám dobrou náladu :arrow: něco poradím, ale zbytek si najdi. :wink:

V iphonu musíš SSH zapnout slouží pro to třeba aplikace bossprefs, kterou najdeš taky v cydii.

Zapneš wifi a SSH v iPhonu. Zapneš WinSCP a do políčka host napíšeš IP adresu iphonu, jako login použit root a heslo je alpine.

S tunnel suite neporadím - nepoužívám.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Mosch

Příspěvek od Mosch »

.. dikes toncek ... už to funguje ...

Odpovědět