Viber - volání po celém světě zdarma
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Klub čistého iOS
Re: Viber - volání po celém světě zdarma
na iPad to asi nejde co ?
iPhone 5S Gold
iPad 2
MacBook Pro 13,3" SSD
LED Cinema Display 27"
iPad 2
MacBook Pro 13,3" SSD
LED Cinema Display 27"
-
- Host
Jde. mám to na ipadu 2
Viber - telefonování zadarmo
http://www.stream.cz/jaknato/604500-jak-telefonovat-zadarmo
Návod jak telefonovat na chytrém mobilu zadarmo. Prý lze uskutečnit i videohovor zdarma. Podmínkou je, že daný program /v tomto případě VIBER/ musí být nainstalovaný na obou telefonech tedy na tom z kterého se volá i na tom komu se volá. Vše je vysvětleno na videu.
Drticool
Návod jak telefonovat na chytrém mobilu zadarmo. Prý lze uskutečnit i videohovor zdarma. Podmínkou je, že daný program /v tomto případě VIBER/ musí být nainstalovaný na obou telefonech tedy na tom z kterého se volá i na tom komu se volá. Vše je vysvětleno na videu.
Drticool
-
- Moderator fóra
A smysl tveho postu? To ma byt jako nejaka novinka? A proc je to postovano to topicu o App ktera je na volani zadarmo.
Takze logicky vsichni vi ze viber je na volani zadarmo, I mezi ruznymi OS. A ze je potreba je mit na obou zarzenich je taky logicke, jako u jinych app podobneho typu, pak je tady jezte Skype a urcite dalsi programy.
Takze logicky vsichni vi ze viber je na volani zadarmo, I mezi ruznymi OS. A ze je potreba je mit na obou zarzenich je taky logicke, jako u jinych app podobneho typu, pak je tady jezte Skype a urcite dalsi programy.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Sons of Jailbreak
funguju vam sms? lebo ja ich sice prijmam, ale nikdy mi ich nechce odoslat.
prijem a hovorov, alebo telefonovanie niekomu funguje ci uz pod wifi, alebo len v datovej sieti...
prijem a hovorov, alebo telefonovanie niekomu funguje ci uz pod wifi, alebo len v datovej sieti...
MacBook Pro late 2010
iPhone SE 128GB
iPhone SE 128GB
-
- Klub čistého iOS
Funguje všetko ako má!!3G aj wifi;-)
Poslané cez Tapatalk
Poslané cez Tapatalk
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
Viber problem
Zdravim mam taky problem s Viberom
pri prvom zapnuti aplikacie som omylom zakalal push notification a teraz ked ho spustim tak mi napise chybu ze :
Notifications are OFF
To use Viber, you must enable Push Notifications. Press "Settings" to enable. Return to Viber and press "Retry"
ale ked dam to settings tak sa nič nedeje .. neviete nejaku fintu na to ? :/
diky
pri prvom zapnuti aplikacie som omylom zakalal push notification a teraz ked ho spustim tak mi napise chybu ze :
Notifications are OFF
To use Viber, you must enable Push Notifications. Press "Settings" to enable. Return to Viber and press "Retry"
ale ked dam to settings tak sa nič nedeje .. neviete nejaku fintu na to ? :/
diky
Ahoj, chod do hlavnych nastaveni iPhonu, Nastavenia > Hlasenia > Viber
-
- Senior uživatel
V poslední době mi začal VIBER dělat to, že pokud mi někdo volá a mám zamknutý telefon, tak slyším jen zvuk, ale obrazovka se nerozsvítí, tedy sliderem telefon při volání neodemknu a mohu stlačit pouze home button, to ovšem přestane i zvuk a tedy volaní neslyším a ani nevidím, a pokud protistrana hovor ukončí, vyskočí mi akorát badge na ikoně aplikace. Zkoušel jsem reinstal, všechna možná nastavení oznámení, vypnutí Lock info na lockscreenu, vypnutí všech nastavení ve winterboardu, ale nic, už mi dochází nápady ...
Edit/ děla to lock info, kdyz jsem ho sundal, tak se display rozsvítí a hovor jde přijmout, to mě dost štve, Lock info jsem měl dost rád
Edit/ děla to lock info, kdyz jsem ho sundal, tak se display rozsvítí a hovor jde přijmout, to mě dost štve, Lock info jsem měl dost rád
-
- Moderator fóra
Také mi nefunguje odesílaní sms, je tam sent ale už ne delivered
Každym updatem to vice zmrší
Každym updatem to vice zmrší
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Senior uživatel
Tea Racer: Na starém iPhonu 3G stále naprosto bezchybně funguje stará verze 2.0.4.
-
- Mírně pokročilý
Máme na třech iPhonech 3G Viber a je to tak, vše jak ma být.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
-
- Moderator fóra
Už mi to funguje, ale na jiny kontakt. Na jeden co jsem si psal z minula tak nic Případně zkusím starší verzi
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Mě taky nejdou doručovat sms, ani volání mi nefunguje. Číslo se vytáčí, ale u druhého to nezvoní. Zkoušela jsem přeinstalovat, ale beze změny. Někdo má prosím nějakou radu? Děkuji
-
- Sons of Jailbreak
Dnes mal viber nejake vypadky,.. viacerym ludom neslo odosielat spravy,....
iPhone 8 plus 256GB
-
- Senior uživatel
včera na podpoře viberu psali, že 15.5. je velké upgrade serverů + nové "dobroty", půl dne to nešlo, večer to je už ok, ale ničeho nového jsem si nevšiml ..
-
- Mírně pokročilý
Taky nic nového nevidím. Jinak nechápu, jak to někomu nemůže fungovat, vše je založené na připojení. Když mám Edge, zprávy se odešlou v pohodě, obrázky trvají, občas se neodešlou, ale většinou po dlouhé době ano. S 3G se dá volat s nějakou tou odezvou a nějakým zpožděním, ale opět vše funguje a když jsem na wifi a kontakt, kterému volám také, tak je to parádní a prokecáme spoustu času. Občas se stává, že když volám, tak se to druhému neukáže, ale mě to normálně vyzvání, popřípadě když mi někdo volá, tak to občas nemohu zvednout, ale vyzvánění slyším. Každopádně jsem díky tomu už ušetřil spoustu peněz a takové nedostatky mě nevytrhnout, jsem spokojený
EDIT: Nevím, jak to je s voláním do zahraničí, nezkoušel jsem přes to ještě volat, ale když budou mít oba dobré připojení, určitě to bude kvalitní a hodně vyrovnané, jako skype.
EDIT: Nevím, jak to je s voláním do zahraničí, nezkoušel jsem přes to ještě volat, ale když budou mít oba dobré připojení, určitě to bude kvalitní a hodně vyrovnané, jako skype.
iPhone 4S 16GB Black - iOS 7
iPhone 4S 16GB White - iOS 6
iPad Mini 16GB Wifi - Silver
http://www.smartfoun.cz - Přinášíme novinky ze světa chytrých zařízení
iPhone 4S 16GB White - iOS 6
iPad Mini 16GB Wifi - Silver
http://www.smartfoun.cz - Přinášíme novinky ze světa chytrých zařízení
-
- Sons of Jailbreak
Georgio ano, ty spravu odosles ale prijemca ju dostane neskor...v ten den viacerym ludom nesli spravy.. (skusali sme navzajom posielat)
iPhone 8 plus 256GB
-
- Moderator fóra
Me nefunguje na nejaké kontkatu odesílani zprav vubec. Posledni update to pekne podelal.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Sons of Jailbreak
Tea racer a aku mas verziu ??? 2.1.5.270 ????
iPhone 8 plus 256GB
prosimvas jde tam nejak smazat kontakt popr zablokovat? mamka to ma na psani se sestrou a mela tam sice lidi co zna ale pracovne.. tak sem je mazl pres ten viber a ono ji to mazlo normalne i kontakty v mobilu
-
- Moderator fóra
Ipho4s: Mám posledni verzi ano to je presne ona.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Sons of Jailbreak
Tea skusal si odinstalovat a naspat nainstalovat,??
iPhone 8 plus 256GB
-
- Moderator fóra
Já tu starši verzi nemam, ale zkusim tu stavajici naisntalovat a odinstalovat.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Ahoj, mam takovyhle problem. Stahl sem si aplikaci Viber, ale pri spusteni mi to vyhodi hlasku: Notifications are OFF . Mam na vyber bud SETTINGS nebo RETRY. Nicmene na settings me to nepusti a u retry se vratim na hlavni obrazovku. Muzete mi nekdo poradit co mam udelat? Procital jsem si forum a pochopil jsem, ze musim nekde zaregistrovat tel.cislo, jenom nevim kde. diky za info
-
- Moderator fóra
mas na telefonu vyple notifikace, zapni je
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
Ja se priznam, ze Viber me v posledni dobe dost stve:
- pisu nekomu vzkaz a prijde mi vzkaz od nekoho jineho. Obrazovka ztmavne (pomerne pomalu) a objevi se tlacitko, ze mi pise nekdo jiny a nabizi, zdali chci se prepnout do jeho konverzace. Tlacitko "ne" musim odkliknout 2x, protoze tento dialog vyskoci 2x (stava se skoro porad).
- obcas se stane, ze pisu cloveku A a clovek A mi do toho jeste odepise. Vyskoci na me okenko, ze mi pise. Proc proboha? Vzdyt mam ted tu konverzaci zapnutou (stava se jenom nekdy).
- kdyz mi nekdo vola a ja to vezmu, typicky z uzamceneho mobilu, tak ackoliv hovor uz bezi, Viber stale vyzvani. To je dost neprijemne. WTF? Tohle se mi stava i tu Skype. Radeji hovor neprijmu a zavolam zpet.
- sem tam neprijaty hovor od cloveka, co mi nevolal a naopak.
- kvalita hovoru je znacne horsi, v porovnani treba se Skype.
- dost casto kliknu omylem na sipecku ukazujici a odesilajici pozici. To mohlo napadnout jen hlupaka dat tak malou ikonku do policka pro psani textu a hned vedle odesilaciho tlacitka.
- pisu nekomu vzkaz a prijde mi vzkaz od nekoho jineho. Obrazovka ztmavne (pomerne pomalu) a objevi se tlacitko, ze mi pise nekdo jiny a nabizi, zdali chci se prepnout do jeho konverzace. Tlacitko "ne" musim odkliknout 2x, protoze tento dialog vyskoci 2x (stava se skoro porad).
- obcas se stane, ze pisu cloveku A a clovek A mi do toho jeste odepise. Vyskoci na me okenko, ze mi pise. Proc proboha? Vzdyt mam ted tu konverzaci zapnutou (stava se jenom nekdy).
- kdyz mi nekdo vola a ja to vezmu, typicky z uzamceneho mobilu, tak ackoliv hovor uz bezi, Viber stale vyzvani. To je dost neprijemne. WTF? Tohle se mi stava i tu Skype. Radeji hovor neprijmu a zavolam zpet.
- sem tam neprijaty hovor od cloveka, co mi nevolal a naopak.
- kvalita hovoru je znacne horsi, v porovnani treba se Skype.
- dost casto kliknu omylem na sipecku ukazujici a odesilajici pozici. To mohlo napadnout jen hlupaka dat tak malou ikonku do policka pro psani textu a hned vedle odesilaciho tlacitka.
-
- Host
Tez mi vyzvani do prijateho hovoru. Kvalita hovoru je u Skype o dost kvalitnejsi.
-
- Senior uživatel
dnes velká aktualizace, spousta nového ... viz appstore ..
... a to jsem si zrovna v themes upravil grafiku, aby mi to sedělo s tématem a oni i ty obrázky jinak pojmenovali, tak jdu přejmenovávat )))
... a to jsem si zrovna v themes upravil grafiku, aby mi to sedělo s tématem a oni i ty obrázky jinak pojmenovali, tak jdu přejmenovávat )))
Tak co jsem si rychle povšiml, Viber opravil problém s historii konverzace, kdy volba Load Earlier Messages načetla komplet celou konverzaci od začátku, což bylo hrozné, pokud to třeba bylo rok zpátky
-
- Senior uživatel
celkem opruz je, že se background image musí nastavovat u každého kontaktu zvlášť, nepřišel jsem na to, jak to nastavit jako default do celého viberu
edit: lze to, ale jen oklikou ..
pokud používáte nějaké Theme, tak
//Library/Themes/vaše-téma/Folders/Viber.app (pokud tam ta složka není, tak vytvořit, mělo by to i pak fungovat)
a do ní vložit svůj obrázek, pod názvem
defaultConversationBackgroundPattern@2x.png
platí po iPhone 4 a 4S
případně nahradit ten soubor přímo v složce aplikace ..
edit: lze to, ale jen oklikou ..
pokud používáte nějaké Theme, tak
//Library/Themes/vaše-téma/Folders/Viber.app (pokud tam ta složka není, tak vytvořit, mělo by to i pak fungovat)
a do ní vložit svůj obrázek, pod názvem
defaultConversationBackgroundPattern@2x.png
platí po iPhone 4 a 4S
případně nahradit ten soubor přímo v složce aplikace ..
-
- patron iPhone.cz
Čus...nevíte někdo, jestli existuje Viber klient pro PC? Na netu jsem něco našel, moc jsem to nestudoval, ale přijde mi to jako nějaká šmelina jak si dostat do počítače nějakej nežádoucí balast.
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
-
- Klub čistého iOS
Nie!!neexistuje!
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Host
Existuje.Jmenuje se to Viber for PC(viz.Google)
iPhone 3 8GB,iPhone 4 16GB
-
- patron iPhone.cz
Drapper: A to máš osobně ozkoušené, nebo si jen vygooglil "Viber for PC"?
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
Podla toho co som sa docital, tak to treba emulovat napriklad cez android emulator, ale ci to ide na 100% to neviem
Kto ma zaujem tu je cosik o tom
Kto ma zaujem tu je cosik o tom
-
- Host
Stáhla se mi nová verze Viberu a špatně mi funguje lokace. Ukazuje úplně nesmyslnou polohu... Psal jsem na Viber Support a odepsali mi, že o lokaci se stará Apple ne Viber. Přitom stejný problém mají i kamarácí, co mají HTC One X a Wildfire.
Také vám to ukazuje špatnou lokaci?
Také vám to ukazuje špatnou lokaci?
iPhone 4 16 GB, neblokovaný, bez JB
iOS6
iOS6
-
- Klub čistého iOS
Zaujimave, ja som taktiez updatol Viber a lokaciu mi ukazuje v pohode, rovnako tak aj lokaciu prichadzajucich sprav. Neviem ci sa mi to len zda, no podla mna je ten viber teraz stabilnejsi, rychlejsi (rychle nacitanie pri spusteni, rovnako tak pri prijati spravy na zamknutej obrazovke), taktiez som vyskusal priradenie obrazku ku konverzacii, vsetko funguje ako ma a podla mna dost stabilne (viber pouzivam pravidelne, niekolko krat za den)
Tolko moj postreh
Tolko moj postreh
13.8.2017 iPhone 7 Plus 128GB JetBlack, iOS 10
iPhone 5S 32GB, iOS 10
iPhone 4 16GB, iOS 6.1.3
iPhone 5S 32GB, iOS 10
30.05.2013 iPad mini 16GB WiFi, iOS 7.1
MacBook Air 13", 4GB RAM, 128 SSD + LaCie Porsche design 1TB
iPhone 5S 32GB, iOS 10
30.05.2013 iPad mini 16GB WiFi, iOS 7.1
MacBook Air 13", 4GB RAM, 128 SSD + LaCie Porsche design 1TB
Funguje bezproblemovo Volám dosť často zo sestrou ja z ip4s ona má samsung galaxi s2 býva vo wiedni a v pohode ja doma na WiFi ona 3G zvuk super ... Zatiaľ môžem len chváliť .
-
- Host
Obcas spadne hovor,ale jinak super.Dotaz: Pochybuju,ale neni neco na zmenu toho vyzvaneni,skoro to neslysim zvonit,tak bych tam nalil neco vhodnejsiho.??
Sem lama, prosim usetrete me...
Iphone 6plus,128GB,OS 9.3.3
PC os Win 7
Iphone 6plus,128GB,OS 9.3.3
PC os Win 7