Už někdo z Vás reálně používá push notifikace?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Kony.cz
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Už někdo z Vás reálně používá push notifikace?

Příspěvek od Kony.cz »

muzete mi pleas popsat jak to teda presne funguje a nebo spis.... mam zaply IM+ a kdyz dam tlacitko plocha tak se samozrejme program zavre a kdyz dam tlacitko nahore vypnout (z vrchnu IPHONE) tak se sice IM+ nevypne ale kdyz to zase rozsvitim, tak se automaticky IM+ pripojuje, tzn ze je odpojen... Diky za info..
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black

hachetoeur
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od hachetoeur »

Ja pouzivam IM+, zadny hotfix nemam, pri pripojeni pres wifi i edge zadne extremny vybijeni baterie nepozoruji, telefon nabijim jednou za 2dny (2 hodiny hudby denne, cteni mailu, obcas navigace a nejake sms a volani...) a push behaji vazne luxusne, maji zpozdeni asi 2s od odeslani zpravy (mnou testovano)

mareckoo

Příspěvek od mareckoo »

Zdravim Vas,

ja sa velmi nevyznam do iPhonu...mam iPhone 2G 3.0 a telefon sa mi velmi nahrieva a baterka ide velmi dole...ziadne Push som nenastavoval akurat som si stiahol Facebook a ICQ aplikaciu...telefon sa mi nahrieva iba ked nabijam telefon a ked pocuvam ipod..preto mam otazku: spravil som to co ste tu odporucili ze si mam obnovit nastavenia siete ale musim si vymazat aj aplikacie Facebook a ICQ?

Dakujem.

Odpovědět