Jinak problemy s Wifi nebo jasem nepocituji. Mapy ujdou. A baterie, nevim, viz vyse.
Jo, da se jeste udelat downgrade? Silne o tom uvazuji, ale nechce se mi opet stavet iphone nazelene louce
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Diky
HonzaK72 píše:- když s něk´m nasdílím složku a druhý den chci sdílení této sloźky rozšířit o další jméno, jak na to????
Slimák píše:Tam fungovali jen interni songy. Ostatni z knihovny fungovali ve 3rd budicich, kdyz dana app nebyla shozena na pozadi. Tuhle ficuru konecne vitam.
Jadro píše:HonzaK72 píše:- když s něk´m nasdílím složku a druhý den chci sdílení této sloźky rozšířit o další jméno, jak na to????
Pridani osoby: Jdi do Obrazky-Fotostream a u te slozky kam chces pridat dalsi osobu tapni na to modre kolecko se sipkou
Jadro píše:Co jsem vypozoroval s jasem, tak pokud pouzivam automaticky jas, tak soupatko mi nastavuje minimalni jas displeje, na ktery se iP nastavi ve tme. Na svetle se jas zvysuje az na max, podle intenzity okolniho svetla.
Ve tme ale jas neklesne pod hodnotu nastavenou soupatkem, takze kdyz posouvam soupatko na vic, tak ve tme to klidne sviti jak zarovka
Jadro píše:Co jsem vypozoroval s jasem, tak pokud pouzivam automaticky jas, tak soupatko mi nastavuje minimalni jas displeje, na ktery se iP nastavi ve tme. Na svetle se jas zvysuje az na max, podle intenzity okolniho svetla.
Ve tme ale jas neklesne pod hodnotu nastavenou soupatkem, takze kdyz posouvam soupatko na vic, tak ve tme to klidne sviti jak zarovka
niky79 píše:Jadro píše:Co jsem vypozoroval s jasem, tak pokud pouzivam automaticky jas, tak soupatko mi nastavuje minimalni jas displeje, na ktery se iP nastavi ve tme. Na svetle se jas zvysuje az na max, podle intenzity okolniho svetla.
Takhle to fungovalo celou dobu. Je doporučeno mít soupeřkou přesně v polovine. Pak se ve tmě nastaví minimum a za jasného dne maximum. Pro apple je samozřejmě nepřekonatelný problém udělat, aby regulace jasu fungovala jako všude jinde.
Lies píše:Jaký průměrný čas máte na využití baterie? Příde mi, že je to o hodně vetší žrout než 5. verze. Mám pohotovost 1 den a využití 5 hodin. Pak musim nabíjet
Jenycek píše:Lies píše:Jaký průměrný čas máte na využití baterie? Příde mi, že je to o hodně vetší žrout než 5. verze. Mám pohotovost 1 den a využití 5 hodin. Pak musim nabíjet
Mě se zdá, že se životnost trochu prodloužila. Aktuálně mám 25hodin pohotovost a necelých 5hodin využití a baterie je na 40% (WiFi, 3G, polohové služby, push email stále zapnuté)
marseli píše:ipad 2 ukazuje 10%, koukam na youtube a najednou se vypnul(takze ukazatel nejak lze), dam na nabijecku a najednou po nabehnuti uz ma 15%. Na iphone 4 to taky pekne skace a sem tam se zadrhava psani do hledat v safary
Jadro píše:Hmmm a neublizi to vystaveni baterce?
honziš píše:Dnes se mi stalo, že jsem volal zpět na zmeškaný hovor ze zamčené obrazovky a po chvíli vytáčení mi tam skočila černá obrazovka s bílým jablkem (jako při startu telefonu) a po pár vteřinách mi telefon normálně naskočil zpět. Stalo se to někomu?
P.S.: Osoba na druhé straně se musela pobavit, protože jsem si s telefonem popovídal
polom píše:Zdravim, jen rychla otazka musim upgradovat na IOS 6 oficialni verze kdyz mam IOS 6 GM ? Nebo je to jedno a stejne ? Diky za odpoved