App, ktorá Vám chýba

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
ygy
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: App, ktorá Vám chýba

Příspěvek od ygy »

pokial viem tak repo nieje warez je to len balíček súborov pre cydiu . kedysi na fw 2. x.x bol ibluetoooth v repu izpazo alebo ako sa to píše . aj som si ho zakúpil ale od kedy mám 3.x.x tak mi ibluetooth prestal fungovať

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

Tak tu je to repo z ktoreho som staiahol iBluetooth3 http://repo.beyouriphone.com/ dúfam že tu za to nebudem ukamenovany :lol:
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

Gs.Sk MiKe.CzE
Host
Host

Příspěvek od Gs.Sk MiKe.CzE »

já to mam z jiného, a právě v tom se nachazeji prevazne cracknuté aplikace z cydie, proto jsem to sem nechtel dávat

factus

Příspěvek od factus »

Mně určitě chybí grooveshark aplikace pro iPhone, doufám, že nějaká bude :wink:

jolanek

Příspěvek od jolanek »

Chcem sa spytat; existuje app pre svk: MHD? Konkretne ke;) dakujem

iViko

Příspěvek od iViko »

Prijal by som nieco ako ma Android Timescape - ze to sceli skype, facebook, twitter s telefonnym zoznamom a mate secko na jednom mieste... vied Sony Ericsson Xperia X10

Odpovědět