iPhone ako modem

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
spachal_tmp
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: iPhone ako modem

Příspěvek od spachal_tmp »

Stahni si nejnovejsi installer pro iModem, mel by to resit (prepokladam, ze mas fw2.2 s ceskou lokalizaci).

adam

Příspěvek od adam »

mam problem s pripojenim 2G iphone (fw 2.2) na macu
desktop aplikace pise ze "ceka na tel" a dale se nic nedeje...

maros2710
Host
Host

Příspěvek od maros2710 »

dnes som si skusil nahrat iphonemodem 3.0 na 2G os 3.0 iphone a pada mi to pri loading status:( na stranke vyrobcu tiez jeden v supporte pise ze mu to tam pada ale zatial mu nikto neodpisal. ja by som to celkom nutne potreboval :( Nemate s tym niekto skusenosti? diky
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5

mejdzr

Příspěvek od mejdzr »

Tak jsem si to tu procetl, ale nenasel jsem informaci kterou potrebuju. Chci vyuzivat iphone jako wifi AP a nevim, ktera z techto aplikaci to splnuje. :-( Nechci byt vazany na operacni system a v nem neco nastavovat, nechci pouzivat zadne kabely. Potrebuju nasledujici ...

- Notebook, ci cokoliv jineho mit pripojeno k iphonu pres WIFI
- iphone bude tedy jako wifi AP
- Zdroj internetu bude brat IPHONE pres 3G/EDGE/GPRS

Splnuje toto treba zde zmineny pdanet???

Diky

cernakus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cernakus »

mejdzr:

ano pdanet to splňuje, ovšem v módu ad-hoc. AP režim se mi nepodařil rozběhnout. Osobně však oporučuji PAN u bluetooth. USB minidogle s bluetooth stojí pakatel (180Kč), žere to podstatně méně a pokud nepotřeujš internet na více jak 10 metrů, tak je rychlost OK. A hlavně, každé bluetooth zařízení s podporou PAN se elegantně a šifrovaně připojí, nezávisle na platformě.

Loupák

Příspěvek od Loupák »

Zdravím,
existuje nějaká aplikace, ať už do telefonu nebo do kompu, abych mohl připojit iPhone kabelem / BT ke kompu a používat ho jako WiFi modem k připojení k WiFi síti?
Díky...

Grim3rr
Host
Host

Příspěvek od Grim3rr »

Ahoj vsichni, iPhone maniaci. Mam problem a asi je to nejaka kravinka:

Mam NoteBook propojeny s iPhonem kabelem a internet prez PDAnet. Net jede dobre, ale kdyz spustim HAMACHI hlasi me to neco z proxy, takze se nepripoji, to same gmail.com (nenabehne), ostatni bezi normalne.

V cem je chyba? Co nastavit?

DIKY

Upraveno : 12.3.2010
Vyreseno aplikaci MyWi (no rock) Cydia
Pouze uživatel

Odpovědět