fw 2.0 pomalý?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
silencer

Re: fw 2.0 pomalý?

Příspěvek od silencer »

Po upgrade z 1.1.4 na 2.1 (restore+qckpwn) jsem pocitil asi 1-2s spomaleni nabehu aplikaci - nejznatelnejsi je to asi u smsek. Na druhou stranu jde o "prvni" spusteni - po opakovanem uz aplikace (native) nabihaji okamzite. To "prvni" myslim treba po hodine necinnosti. :idea:

nejvetsi problemy mam ovsem s ipodem :roll:
- ipod po preklopeni do coverflow po preklopeni zpet se ve vetsine pripadu odmita vratit do klasickeho listview
- po STU trva dost dlouho, nez ipod (co hraje) objevi a nekdy se neobjevi vubec

jinak su docela spokojenej. do downgrade nepudu. 8)

Fillbiker

Příspěvek od Fillbiker »

nevim jestli to tu nekdo uz psal, ale me na 2.0.2 dost pomohlo roztridit si jednotlive programky pod slozky (Categorize). Nacitani SMS to sice neurychli, ale celkove mi to znacne zrychlilo spousteni aplikaci a vraceni se do menu. (tzn. ze ted uz mam hlavni menu s ikonkama jen na jedne strance).

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Ronaldok píše:Abych rekl pravdu tak me prijde pomalejsi, a mi i misty pomalejsi odezvu. Rolovani treba v seznamu kontaktu neni taky plynule, jako je ale obcas je videt mensi zadrhnuti.

Mě přijde iPhone3G s FW2.1 pomalý hlavně při vstupu do Setting....čekám tak 2-3vteřiny než se nabídka vykreslí,pak ještě Photo ale to je o něco lepší.proč to tak je nevím ale u FW2xx je trochu pomalejší odezva normální a známá věc,bohužel.
U iPhone1 byl vstup do Setting taky pomalejší ale ne tolik jako u 2ky.

EDIT:

Jelikoz jsem iPhone3G 8GBG prodal a poridil si zanovni iPhone2G 16GB s FW1.1.4 mnohu srovnavat.
Verze FW1.1.4 je minimalne o 501-procent rychlejsi nez FW2.x.x a ani posledni FW2.2 to nespravi.
Ja totiz hned po koupi upgradoval na FW2.2 a hned jsem se vratil na FW1.1.4 ten rozdil v rychlosti je skutecne propastny ve prospech 1.1.4.
Je pravda ze prijdu o aplikace z AppStore,ale i v installeru je jich fura,systemove jsou na stejne urovni jak v Cydii (Stale mam na mysli Installer v FW1.x.x) a hry z appstore mi neschazi protoze me hrani s pribyvajicim vekem jaksi pustilo.

Pokud tedy mate iPhone2G ROZHODNE DOPORUCUJI ZUSTAT U FW1.1.4

a ja doporucuje editovat prispevky. nabuduce rovno zmazem. dodo
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Odpovědět