Dimensions

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Apache23
Starý pes fóra :)

Dimensions

Příspěvek od Apache23 »

Apple store US
Category: Utilities
Released Sep 18, 2008
8,2 MB
1,99 USD

"Dimensions" je 3D kufrík s náradím obsahujúci 13 pomôcok na meranie v úžasnej 3D grafike.

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

- tzv. "šupléra" (v angličtine je to Caliper) s presnosťou 0,156mm alebo 0,006 incha! Veľmi precizné dotykové koliesko ktoré napomáha veľmi presnému meraniu s veľkou presnosťou. (Beavers vďaka za technickú podporu.)
Obrázek

- pravítko
Obrázek
-flexibilný meter na meranie v interiéri (meranie nábytku alebo kúskov látky) až do 2,5 metra alebo 8 stôp.
Obrázek

-meter na meranie väčších vzdialeností
Obrázek

-toto by mal byť krokomer a merač prejdenej vzdialenosti (neskúšal som)
Originálne znenie:
- A podometer based on your GPS or location services to measure thousands of Miles or Kilometers.
Obrázek

- prepočet obsahu plochy pri jednej známej strane, druhú odkrokujeme a máme obsah! :wink:
Obrázek

-Dlhý kotúčový meter využíva foťák vášho iPhonu na meranie vzdialenosti až do 25 metrov alebo 82 stôp. (Pre iPod Touch ktorý nemá foťák, použijeme stopy pre približnú vzdialenosť)
Obrázek

Druhá polička vášho meračského náradia skrýva tieto vecičky! :mrgreen:
- prepočet objemov vody,mlieka,orieškov,ryže,soli (proste je tam čo vás napadne) na základe výšky nádoby! :D
Obrázek

-Takzvaný Conversion ktorý skrýva viac možností. (nieje to converter ale dá sa. :wink: )
ObrázekObrázek
a prepočty dĺžky,objemu a obsahu!
Obrázek

-ďalej tu máme toľko žiadaný "Kompas" či "Buzola" či váš "Lokátor" ako len chcete! :wink:
ObrázekObrázek
a na základe vašej GPS lokalizácie (mám 2G čiže žiadne GPS a ako vidno nádherne ma lokalizovalo! :mrgreen: )
Obrázek

- vodováha a dá sa dokonca kalibrovať!
ObrázekObrázek

-merač vzdialenosti vašej destinácie.
Obrázek

No a nakoniec čerešnička na torte.
-merač vzdialenosti búrky od vás. V týchto ekologicky pohnutých dobách to nemusí byť na škodu. :wink:
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Enjoy :wink:
Naposledy upravil(a) Apache23 dne ned říj 12, 2008 2:50 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Dimensions

Příspěvek od Beavers »

Docela sis popletl "francouzák" s posuvným měřítkem, tzv. "šuplérou". Francouzský klíč je univerzální, šroubem nastavitelný, klíč na utahování a povolování matic, šroubů se šestihrannou hlavou a pod. To by ti technici dali, používat šupléru místo klíče :D

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

No ja takmer na všetko používam kladivo, a to mi iphone zatiaľ neponúkol! (malo by sa to asi pridať do témy "Co iphone neumi") :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Good aplikace,jen nemám podporovanou kreditku a zatím jsem nákup nijak nevyřešil...nechce mi to někdo nějakým způsobem třeba za poslaný kredit koupit?Proč k sakru nejde účet na iTunes/AppStore dobíjet přes premiumSMS....používá se to v USA vůbec?
ještě mě napadá bankovní převod ale fakt nevím jak přesně platb uskutečnit...na nás Apple v tomhle směru dost kašle.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

v3li

poděkování

Příspěvek od v3li »

pěkná recenze. Díky. app mohu jen doporučit.

kalimevole

Příspěvek od kalimevole »

Díky za recenzi, ale je tady opětovně problém. Je to na americkym appstoru. A na ten se nedostanu. Takže to je stejný jako s Google Earth - na marerickym je už skoro měsíc a na českym stále nic. Takže se tohohle se asi taky nedočkám :(

Renfra

Příspěvek od Renfra »

Na českým určitě je, kupovala jsem předevčírem. Stojí 1,59 eur.

jardafox

Příspěvek od jardafox »

btw jediný tak nějak použitelný je tam ta vodováha a to jedno šoupátko na měření nevím čeho, prostě malejch vzdáleností....

Odpovědět