Free Apps
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Free Apps
Můžete mě prosím doporučit nějaký vaše oblíbený Free aplikace (mám na mysli ty z iTunes Store...ne z Cidie nebo z Appstore),na iTunes Store sem to prohledal a něco postahoval ale i přesto by mě zajímalo který aplikačky jsou pro vás nejoblíbenější...byl bych moc rád...Thanks. 

-
- Moderator fóra
Re: Free Apps

btw iTunes Store je celý obchod - hudba, TV, filmy, aplikace..
A AppStore je část iTunes Store nabízející aplikace

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Starý pes fóra :)
Re: Free Apps
Oblibene aplikacie sa tu riesia dennodenne, si v kategorii, ktora sa venuje aplikaciam. Staci prejst tuto cast a najdes co je oblubene?
Dufam, ze nechces aby Ti tu kazdy pisal co pouziva??? Toto uz vela krat bolo zamietnute. Mas vlastny rozum, postuduj po anglicky a nainstaluj si app, ktore sa Ti hodia.
lock!!!
Dufam, ze nechces aby Ti tu kazdy pisal co pouziva??? Toto uz vela krat bolo zamietnute. Mas vlastny rozum, postuduj po anglicky a nainstaluj si app, ktore sa Ti hodia.
lock!!!
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!