ORBlive TV a iné funkcie streamu pre iPhone.

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Apache23
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

ORBlive TV a iné funkcie streamu pre iPhone.

Příspěvek od Apache23 »

Toto vlákno by malo byť vyslovene o tejto aplikácií ktorá je už aj na fw 2.0 a vyzerá že bude funkčná,praktická a veľmi využiteľná. Bližšie info na orb.com
Poprosil by som niekoho kto si ju už osvojil o jednoduchý návod. Hlavne zameraný na stream TV či už s TV kartou ale hlavne bez nej. Snažil som sa pridať TA3 alebo Markízu no stále mi pri pokuse prehrať to v iPhone hádže error. :( Na PC sa mi to odskúšať nedá lebo všetky internetové prehliadače v ktorých skúšam nejaké online vysielanie spustiť mi mrznú a okamžite padajú! (Netuším prečo a nik mi zatial neporadil ako to odstrániť.

čiže poprosím sem:
- návody k tejto app
- tipy a triky
- odkazy na online TV (šport,music,správy...všetko fajn ale hlavne otestované)
- a všetko užitočné čo vás napadne.

Ja som zatiaľ testoval mimo iPhone na Nintendo Wii konzole a ubralo filmu na kvalite ale prehrávalo plynulo a bez sekania. Až na konci vypľulo (5 minút pred koncom) error o nedostatku nejakej flash pamäte.

1. postreh : bohužiaľ všetko prehráva od začiatku a nedá sa posúvať ani dopredu a ani dozadu. (Aplikácia je momentálne velmi aktívna a dúfam že by to v nejkom budúcom update mohli rozchodiť.) :wink:

2. mala by byť možnosť zdielania streamu a ak nato prídeme môžme nejak využiť že niekto streamuje napr. nejaký športový zápas a vy sa nato môžete niekde vprípade potreby kukať. Využití je ako vravým kopec len ich vedieť využívať. 8)

Ďakujem a dúfam že sa spoločne naučíme túto app efektívne využívať.

Omylom som založil doublepost a sa ospravedlnujem. Cenim si ze ma nikto nezvozil...prosim ak nie o zlucenie tak asi LOCK!!!

PS: téma je tu viewtopic.php?f=70&t=4296&start=20&st=0&sk=t&sd=a
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Odpovědět