GPS navigace G-Map
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
GPS navigace G-Map
Tak na tuhle navigaci se uz tesim vypada hodne slibne:
http://www.xroadgps.com/Maps/GMapforiPhone/tabid/2463/Default.aspx
http://www.xroadgps.com/Maps/GMapforiPhone/tabid/2463/Default.aspx
Re: GPS navigace G-Map
Vypada to ze se europy dockame brzo:
G-map for Europe will be available within Q1 2009
G-map for Europe will be available within Q1 2009
-
- Starý pes fóra :)
to ako fakt nieco take existuje? wooow
nechce sa mi verit ze APPLE nieco podobne pustil do AppStore neviete niekto ci je to klasicka navigacia ked som bol zmeteny z tejto vety | Main Features : With G-Map, don't need to buy GPS ! ale ak je to plnohodnotna navigacia tak klobuk dolu

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
A podle tohoto obrazku uplne dole to bude hezke:
http://www.xroadgps.com/Maps/GMapforiPhone/QuickStartGuide/tabid/2478/Default.aspx
http://www.xroadgps.com/Maps/GMapforiPhone/QuickStartGuide/tabid/2478/Default.aspx
-
- Mírně pokročilý
hmmm ... to že to na mě nebude mluvit mi nevadí, že to nemá 3d mi taky nevadí ale to že to bude zabírat takovýho místa to už mě celkem štve :/ asi se budu muset porozhlídnout po nějaký GPSce do auta :/
Snad se nebude stahovat cela Evropa ne?
Musi to byt doufam rozdeleny na staty, jinak je to opravdu velikostne narocny. Pak offline neoffline Google Maps v zakladu vyhrala..

-
suhlasim
a kedze mam 16 gb tak velkost aj 2 gb by som v pohode obetoval ved aj mapy TOM TOM , Garmin nieco zaberu, ak to neprezenu s cenou rozhodne to bude velmi zaujimava App

No kdyz se podivate jake navigace maji v nabidce tak to vypada ze to ma hodn espolecneho s IGO.
-
zkusil jsem nainstalovat jižní část USA (932 MB), soubor se vkládal do iTunes cca 2 minuty, 25 minut se to nahrávalo do jabka. Jdu ty mapové podklady omrknout a pak odstranit..
edit: pár orientačních screenů

edit: pár orientačních screenů

Naposledy upravil(a) Chrono Leggionaire dne stř pro 24, 2008 10:58 pm, celkem upraveno 1 x.
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- Mírně pokročilý
Jen pro upresneni - ta App ma fakt 700 Mb? U map to chapu, ale co na ty aplikaci zabira 700Mb nepobiram.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone
-
- iPhoneHolik
Soucasti te aplikace je i mapa tak proto ta velikost.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
uz se tesim az bude europa, zatim to vypada nadejne a konecne nebudu muset sebou tahat ipaq s gps modulem kde mam IGO8.
-
- Mírně pokročilý
je to tu napsaný asi jenom 3x
na jaře
na jaře
Tak to je super.. Na app storu je za 15,99 $ jen tam US mapa, tak uz se tesim na EU, jen ale nevim jak to tam dostanu, pac CZ apple store mi nebere moji kreditku..
Prej Embusovanou debetni neni podporovana v CZ.. 

Preco ta aplikacia nejde nahrat do fonu mam 3gb volne a itunes mi stale pise malo pamete:-(
MNo těším se až pro tuhle navigaci vyvynou evropu a doufám že bude zadarmo byla by to paráda 

-
- Senior uživatel
No ono se staci podivat na par tech pochybnych serveru jak pises a uvidis, ze i tato app se tam da stahnout, takze zajmy nakouskleho jabka nebudou az tak horky. Jinak "navigace" to bude zajimava, snad tam dodelaj nejakej ten hlas a 3D pohled.
-
- patron iPhone.cz
Diskuze promazána od OT.
-
- Senior uživatel
Tos to teda moc nepromazal, kecy co tu vede napr. Juram... me vubec nezajimaji.
Jinak k tematu, cena je myslim velmi prijemna (uvidime co evropa), co se tyce map, snad to bude stejny s pokrytim jako od napr. iGO, Tomtom. A ted uz jen zapracovat na aplikaci samotne (3D, hlas). jinak jen tak dal a casem snad nekdo udela plnohodnotnou navigaci a tim budu s timhle "radoby" telefonem spokojeny.
To, že nezajímají tebe neznamená, že nezajímají nikoho. A pokud se ti nelíbí způsob, jakým je forum moderováno, pokud se ti nelíbí názory ( ty tomu říkáš kecy) ostatních, ať jsou jakékoli, tak si holt budeš muset najít jiné forum
scorpi
Jinak k tematu, cena je myslim velmi prijemna (uvidime co evropa), co se tyce map, snad to bude stejny s pokrytim jako od napr. iGO, Tomtom. A ted uz jen zapracovat na aplikaci samotne (3D, hlas). jinak jen tak dal a casem snad nekdo udela plnohodnotnou navigaci a tim budu s timhle "radoby" telefonem spokojeny.
To, že nezajímají tebe neznamená, že nezajímají nikoho. A pokud se ti nelíbí způsob, jakým je forum moderováno, pokud se ti nelíbí názory ( ty tomu říkáš kecy) ostatních, ať jsou jakékoli, tak si holt budeš muset najít jiné forum

-
Promazano jeste jednou. A naposledy, varuji vas, prestante zde resit COKOLIV JINEHO nez se tyka nadpisu tematu!
Umi prosim G-Map zobrazovat navigovani pohledem z auta? Zkousel jsem tu simulaci pustit a zobrazuje to ten pohled vysoko nad cestou, i kdyz mam maximalni zoom a ten pohled je hodne vysoko....
-
- Mírně pokročilý
len skoda ze sa nebude moct stiahnut napr. iba slovensko alebo cesko, ale iba cela europa...alebo cast. Ked to bude zaberat 1-2GB tak to bude dost 

.... Myslim že tohle pujde jednoduše vyřešit tim, že ty mapy okolních statů si prostě smažeš ... to by mělo jít na 100% nějakým podobným způsobem upravit.
-
takze zapad aj vychod USA je na App Store uz sa mozme tesit pomaly na Europu 

V app sniperi som tu apps uz videl akuret mi vipisalo ze nemozem stiahnut!
-
- Host
tak xroad píše, že už je na prodej, ale v iTunes jsem jí zatím nenašel...
http://www.xroadgps.com/Maps/GMapforiPh ... ault.aspx#
http://www.xroadgps.com/Maps/GMapforiPh ... ault.aspx#
-
no to uz je jedno, kazdopadne xroad ji do appstoru uz psal, je jen otazka kdy to apple schvali a zpristupni.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
no a to nic na tom nemeni ze neni europa 

Zdravim,pozrel som si odkaz na link a g-map vizera fajn akorat mam otazocku
Ci to dokaze navigovat ako je na tom dolnom screene co prechadzal medzi budovami sipka mu akazovala vlavo,vpravo iba40km/h
Dakujem a ospravedlnujem sa za taku trapnu otazku;)
Ci to dokaze navigovat ako je na tom dolnom screene co prechadzal medzi budovami sipka mu akazovala vlavo,vpravo iba40km/h
Dakujem a ospravedlnujem sa za taku trapnu otazku;)
Nebudeš muset nic platit ty mapy us vysly a den na to byly kreknuty myslim ze to tak bude aji s eu 

-
- Senior uživatel
Mne pripadá blbé zaplatiť za niečo čo nejde.Kopu aplikácií som tak stiahol a nešli(čo potrebujú GPS).Mne ide GPS iba,ak mám prístum na internet,aj pri aplikáciach čo internet nepotrebujú.
Trochu mne překvapuje, źe přestože se G-map (západní část USA) prodává už t?měř měsíc, na vebu autorů jsem nenašel žádnou zpětnou vazbu od uźivatelů.
Jsou amíci tak inteligentní a ta navigace tak perfektní, nebo jsem se jen špatně díval?
Jsou amíci tak inteligentní a ta navigace tak perfektní, nebo jsem se jen špatně díval?