ePhotos - odesílání více fotek v jednom mailu

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

ePhotos - odesílání více fotek v jednom mailu

Příspěvek od scorpi »

Všiml jsem si, že krajanka Renfra tady upozornila na dnes vydanou aplikaci v Appstoru.
Aplikaci jsem zakoupil a jal se ji testovat. Chodí opravdu dobře, jen i přes to, že v popisu aplikace stojí, že fotky se přes aplikaci komprimují s minimální ztrátou kvality, je výsledek v případě použití fotek z PC skoro žalostný. Ze čtyřmegové fotky se stane 31 kilová zmršenina :? Naopak pokud použijete fotky udělané iPhonem, je výsledek solidní.
Za necelý dolar rozhodně stojí, pokud by se někomu hodilo poslat fotky dělané iPhonem třeba na silvestrovské párty :wink:

Obrázek Obrázek Obrázek

Features:

?Email multiple photos with a single click

?Send photos without transferring to the computer

?Add photos from Photo Album on Iphone

?Images are compressed without loosing quality

?Delivered images have higher resolution

?Save email settings

link do AppStoru

link na stránky developera

Cena v AppStore 0.99$

Glendon

Re: ePhotos - odesílání více fotek v jednom mailu

Příspěvek od Glendon »

Já si to taky koupil ale nefungovalo mi to. Když jsem dal "odeslat", tak to vždy spadlo. Tak jsem to zase smazal.

Renfra

Re: ePhotos - odesílání více fotek v jednom mailu

Příspěvek od Renfra »

A nastavil jsi svůj email v té aplikaci ? Já používám gmail a jede to bez problémů. Ale dokud jsem nepřišla na to, že se to tam poprvé musí nastavit, tak mi to padalo taky.

Odpovědět