Zemote [AppStore]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
ChiLLi_Master
Host
Host

Zemote [AppStore]

Příspěvek od ChiLLi_Master »

Našel jsem fakt cool app na iTunes Store !! Zemote
Jde o program co můžete ovládat pc pomocí wifi. Snadná instalace. Mě to funguje na 100%. K dispozici je TouchPad, klávesnice, media player.

Zde si můžete stáhnout instalace do pc.
http://www.zigzix.com/zemote/ZemoteWinSetup.exe
Stačí nainstalovat a zadat heslo pak připojit se z iphone/iTouch a hotovo :wink:

Obrázek

Obrázek

Upraveny nazov temy. nabuduce mazem. dodo
iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Zemote

Příspěvek od Maximus-CZ »

Já používám Jaadu VNC ... je sice placenej, ale funguje fakt super.. prostě jako pravý VNC všem doporučuju
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

moramiki

Příspěvek od moramiki »

pls help.Mel jsem tuhle App na xp a supr vse slapalo.Ted jsem nahodil vistu a nemuzu se s pc spojit.Nevi nekdo co a jak nastavit?Firewall jsem skousel zap/vyp ale porad nic.Netusim jestly neco mam nastavit v routru nebo co vlastne mam delat.Predem dik za odpovedi

kralik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kralik »

TeamViewer ... plně zdarma :) a můžete úplně vše, na IP vidíte doslova vaši plochu ( reálnou ! ) a můžete dělat cokoliv, ovládat myš, klávesnici a vše vidíte na displeji :) screen:

app v IP:
Obrázek
(samozdřejmně jde i přiblížit)

plocha PC:
Obrázek
vím že nic nevím a nikdy vědět nebudu

Odpovědět