Mam dotaz, ohledne SMSD.
Mam Iphone 3G FW 2.2, jailbreak uspesne proveden.
Vsechno funguje. Snazil jsem se nahrat SMSD pres SSH.
Po nahrati, zmeneni prav a snaze spustit se nedeje nic. Kdyz spustim aplikaci z springboardu naskoci jen asi na vterinu bila obrazovka a pak se vrati zpatky a nespusti. Verze SMSD 2.2 a 2.3beta se chova absolutne stejne.
Nevim co bych mel jeste udelat. Snazil jsem se i pridat nejaky repo do Installeru (verze 4.0b) kde by treba byla iSMS, bohuzel pri pridani se mi nezbrazi zadne nove packages v seznamu.
Klidne bych i koupil nejakou aplikaci, ale telefon je firemni, tak nechci zbytecne utracet penize, kdyz treba SMSD vpada uplne dostacujici.
Prosim o radu, uz jsem zoufalej a hledam na forech a zkousim vsechno mozne 3 dny.
Instalace SMSD help?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- patron iPhone.cz
Re: Instalace SMSD help?
a nebude to tím, že SMSD není pro FW 2,0 a vyšší? 

Tak dekuji za inforamci, zvlastni ze se nasli lide kteri pisou ze jim funguje i s FW 2.2.
Existuje tedy nejaka, ktera na 2.2 bezi?
Existuje tedy nejaka, ktera na 2.2 bezi?
-
- patron iPhone.cz
Aplikace SMSD nebyla přeportována zatím pro dvojkový firmware. Koukni se na stránky autora, pokud si myslíš, že si vymýšlím. Těm nalezeným lidem může fungovat maximálně na firmu 1.1.4. nebo si pleteš název aplikace.