Jaká aplikace?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Snoopik

Jaká aplikace?

Příspěvek od Snoopik »

Ahoj neví někdo jak docílit tohoto na obrázku nevím jak to popsat. je na to nějaká aplikačka hledal jsem na foru ale nevím jak by se to mohlo jmenovat. mám iphone 3g Fw Whisky.dík

Diablo

Re: Jaká aplikace?

Příspěvek od Diablo »

... No vyjadřim jen svůj názor ohledně těch Screenů.

Vzhledem k rozlišení těch Screenů, použitému písmu u popisu těch ikon a spoustě dalších věcí které mi tam nesedí. Tyhle Screeny nejsou z iPhonu ale z nějakého úplně jiného mobilu či Čínské repliky iPhonu, která pravděpodobně běží na Windows Mobile.

Pokud mám pravdu je tvá otázka bezpředměná :D ... ale samozřejmě můžu se mýlit.

Snoopik

Příspěvek od Snoopik »

díky za odpověd :D já jsem se dočetl že něco takového jde ale nebudu to dělat zas to tolik nepotřebuju a čínu si kvůli tomu nebudu kupovat :lol: :roll:

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Samozřejmě, že v současné době se pomocí různých modifikací a Widgetu pro Winterboard můžeš na iPhonu dostat hodně blízko k designu který, je na těch Screenshotech.

Jde o to že ten Springboard ( jestli to tak můžu nazvat i tady ) je relativně hodně odlišný od toho základního u iPhonu.

Napiš co konkrétně se ti na těch Screenech libí a třeba ti někdo ( možná i já ) poradí jak toho dosáhnout. Každopadně to bude vyžadovat mnohem víc než jen 1 Aplikaci :) .

Snoopik

Příspěvek od Snoopik »

no ty fotky co ksou na tom obrázku to je jako ke kontaktům zobrazeno na ploše nebo jak to je? :) to se mi líbí ale dokážu bez toho přežít :D

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

OT: Cinske kopie IP bezi na WM?
Naposledy upravil(a) JC_Gucci dne sob led 24, 2009 7:02 pm, celkem upraveno 1 x.

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Na ty fotky funguje app CallMe z Cydie udělá z kontaktu s fotkou ikonku. Klikneš na ni a hned voláš.
Obrázek

Odpovědět