FILE2MAIL
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: FILE2MAIL
je to mozne aj pre blokovane telefony? nejake podobna aplikacia v i tunes?
Ano, je to opravdu užitečná věc...
Posíláte všechno co je v systému.
Screeny :

Odesláno !
Free - tak proč ne !

Posíláte všechno co je v systému.
Screeny :

Odesláno !
Free - tak proč ne !

Zkoušeli jste někdo odeslat touto aplikací video ? Nějak se mi to nedaří, vždycky mi to "zamrzne" a musím restartovat celý IP.
jde vam poslat vic fotek?? kdyz dám jednu tak v pohodě a když třeba tak už mě to hodí chybu
Ale když vyberu dva txt soubory,tak to taky odešle bez problémů
Má to nějaký omezení na odesílanou velikost??

no ja som uz posielal aj 3 fotky naraz, takze to bude asi nejaky iny problem a nie vo velikosti..
-
- Host
Mne to nejde vobec...stale zamrzne, ked posielam hocičo...už som to stiahol 3*a nejde to....ma niekto taky problem?
Zvláštní, ačkoliv jsem video nahrané ve VideoRecorderu úspěšně poslal a došlo... Nepodařilo se mi pak přehrát...
Stejně tak MP3..
Mimochodem v jaký složce nacházíte fotky na poslání ?
Stejně tak MP3..
Mimochodem v jaký složce nacházíte fotky na poslání ?
-
- Pokročilý uživatel
private/var/mobile/media/DCIM/100APPLE tu máš fotky urobené iphonom.
private/var/mobile/media/DCIM/***APPLE tu su screenshoty a podobne obrázky.
private/var/mobile/media/DCIM/***APPLE tu su screenshoty a podobne obrázky.

Skvela vecicka.. a naozaj uzitocna, ale minule som chcel poslat jednu songu a ani za nic som nevedel najst priecinok, kde je hudba ulozena. Nevie to niekto ?
-
- Pokročilý uživatel
Ak si hladal pesnicku ktoru si nasynchronizoval cez itunes tak tu si hladal zbytocne lebo je zasifrovaná. Kde sa v iphone pesnicky nachádzaju to vieme, ale problém je ako ich odtial vylusknuť 

Nieco taketo som uz dlo hladal uz len JB:) mam novu hracku stary zdochol!
poslal som si fotku, dosla ale nejde otvorit. takze ak niekto vie kde je chyba tak ho poprosim nech mi poradi...
EDIT:
aplikacia je chybna, posle dokument (doc) otvorim ho a je prazdny....
Ak ma niekto podobny problem alebo prisiel na riesenie dajte vediet, nech sa stym zbytocne nehram dakujem
Edituj svoje posty a nepis jeden za druhym lebo ti ich budeme mazat. dodo
EDIT:
aplikacia je chybna, posle dokument (doc) otvorim ho a je prazdny....
Ak ma niekto podobny problem alebo prisiel na riesenie dajte vediet, nech sa stym zbytocne nehram dakujem
Edituj svoje posty a nepis jeden za druhym lebo ti ich budeme mazat. dodo