Aplikacia na BT handsfree-hlas.vytáčanie?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Aplikacia na BT handsfree-hlas.vytáčanie?
Existuje nejaka apl aby som mohol cez BT HF povedať meno kontaktu a ona mi ho vytočí? Našiel som aplikáciu na hlas.vytáčanie ale tá je len na priamo s telefónu. A taktiež či by mi to pri prichádzajúcom hovore povedalo do handsfree meno volajúceho(samozrejme ak by som ho mal nahrané). Díky
-
- Starý pes fóra :)
Re: Aplikacia na BT handsfree-hlas.vytáčanie?
Nie, nic take nie je. Pokial viem tak to porusuje pravidla stanovene Applom.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
A čím to porušuje pravidlá? V apstore je aplikacia na vytačanie hlasom z mobilu tak prečo nie cez hansfree?
-
Netusim vobec cim, ale keby sa dal vyuzit BT tak urcite by to tam bolo
Pokial vies ako funguju BT s iPhone tak by si si mohol aj domysliet, ze ziadne app s BT tak skoro nebudu. Jedine co mozes tak je volat pomocou tohto BT prenosu.
App na vytacanie fungue ako? Stlacis alebo podrzis nejaky gombik a hovoris? Nepredpokladam, musis otvorit app v ktorej je cely tel zoznam a tam si nieco zadas. Alebo to je app z Cydie?

App na vytacanie fungue ako? Stlacis alebo podrzis nejaky gombik a hovoris? Nepredpokladam, musis otvorit app v ktorej je cely tel zoznam a tam si nieco zadas. Alebo to je app z Cydie?
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Ano zapnes apl v ktorej si si predvolil cisla stlacis taky velky gombik na displeji a povies meno a ono ho vytoci
-
OT: Troska zdlhave, kym Ty otvoris app, stlacis kombik a povies meno ja ho za ten cas v normalnej app najdem. Neide o to.
Apple ma podmienku, ziadna app nesmie vyuzvat ziadnu inu z iPhone. Cize ak by si chcel app, ktora bude vyuzivat BT a este hlasom tak to je uz dost vela. Nie je taka app. Ani nebude, BT je len na telefonovanie, na nic ine!
Apple ma podmienku, ziadna app nesmie vyuzvat ziadnu inu z iPhone. Cize ak by si chcel app, ktora bude vyuzivat BT a este hlasom tak to je uz dost vela. Nie je taka app. Ani nebude, BT je len na telefonovanie, na nic ine!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Mírně pokročilý
Takže ak som správne pochopil tu uvedené príspevky, vytáčanie hlasom nefunguje. Je to tak stále? Prešla nejaká doba. 

Take by me to zajimalo... mam handsfree BT a kdyz zmacknu na BT tlacitko tak se v iPhonu zobrazi mod ktery ceka na zadani hlasoveho pokynu. Nikde jsem ale nenasel jak to nastavit, nebo ktery pokyn pro co rici... vi to nekdo?