Aplikace na vypnuti IPhone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Aplikace na vypnuti IPhone
Zdravim. Mam dotaz jestli existuje aplikace ktera by treba po nejakym casovym useku vypnula iphone. Omlouvam se predem jestli uz tu je nejaky thread na toto tema ale ja ho nenasel. Dekuji za odpoved
Re: Aplikace na vypnuti IPhone
Hm, osobne presne na toto aplikáciu nepoznám, ale pokiaľ ti to stačí, tak v samotných hodinkách sa dá nastaviť čas kedy sa má vypnúť iPod a myslím, že iBlacklist dokáže(/dokázal) od istého času blokovať všetky hovory.
Re: Aplikace na vypnuti IPhone
Mnohokrát děkuji hledal jsem to v těch hodinách to mi bohatě stačí nějak mě to nenapadlo. Ještě jednou díky. Lock