Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
SysInfoPlus je aplikacia ktora sa mi dnes rano objavila v Cydii v repe od BigBoss aplikacia vam zobrazi kompletne info o vasom iPhone ci uz systeme, procesoch, pamati, o zaplneni vaseho disku a o sietovych informaciach.
Nejake screeny:
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Dokonala aplikacia! Doteraz som pouzival platenu System Info (appstore), ale ta zdaleka neposkytuje tak bohatu skalu informacii. Este raz dik za tip!!!
Nechci vypadat jako lama, ale nemuzu tu aplikaci nikde najit. Cydii mam aktualizovanou, Bigboss repo mam nastavene spravne, ale po Sysinfoplus ani pamatky. Nemate nejake zpravy o tom, ze by tato aplikace byla z repa stazena? Diky.
Tak uz se mi to konecne podarilo. Nevim, kde byla chyba, ale objevilo se mi to v cydii az po patem nebo sestem refreshi. Neresim, kazdopadne je to super program, informaci vic nez clovek potrebuje