ibisMail

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
JakubJakub

ibisMail

Příspěvek od JakubJakub »

Právě jsem si stáhnul tuto super aplikaci, ale mám dotaz, zda jí také někdo už používá. Funguje opravdu super, ale mám dotaz, když stáhnu mail, tak text je rozformátovaný. Ví někdo, jak to nastavit ?

dodo_mt
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: ibisMail

Příspěvek od dodo_mt »

Poprosim ta ked je to taka super aplikacia dopln nejaky screen shot a nejake info o app.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

JakubJakub

Je to konecne ocekavany mail klient. Apple ho dovolil dat na appstored.
Je bohuzel placeny, ale stoji par korun. Opravdu se vyplati investovat, ale potrebuji nekoho, kdo vi, jak nastavit font cz.

JakubJakub

Je na cz appstored. Kdyz ho vyzkousis, tak to zjistis. Kazdy ma sve pozadavky a mne tento klien vyhovuje.

JakubJakub

Pripada mi ze jsi opravdu natvr... Psal jsem o radu a neminin se stebou dohadovat o hloupostech. Myslim ze jsem na foru a ne na diskusnim krouzku.
Dokazes li poradit, tak klobou dolu.

JakubJakub

Dekuji, uz jsem problem vyresil sam.

Prosim Lock

Bobar

Příspěvek od Bobar »

Nevím jestli jsem měl založit novej Topic .

ibisMail

Obrázek
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=300834416&mt=8

Obrázek

Video : http://www.youtube.com/watch?v=A70bVjEWAB4

$0.99 : stojí zato !!!

Renfra

Příspěvek od Renfra »

@ jakubjakub: Mohl bys mi, prosím tě, poradit jak jsi vyřešil tu češtinu ? Mám stejný problém, Zajímavé je, že jen v některých zprávách, v jiných funguje čeština dobře. Díky.

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jeenik »

umí ibisMail stahovat poštu přes Exchange server? bez toho pro mě nemá cenu...

mirgi

Příspěvek od mirgi »

Zdravim, mam problem, aplikaci jsem si koupil, nastavil mail ucty, vse v poradku ale kdy chci stahnout postu tak aplikace spadne do home. Nevite co stim?

Cyclope
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cyclope »

Taky mi jednou padla, ale bylo to hned po instalaci, kdy jsem ještě neudělal preventivní restart iPhonu. Zkus restart, mně to pomohlo :wink:

mirgi

Příspěvek od mirgi »

Restart jsem udelal hned jak to padlo, dokonce jsem to znovu reinstaloval a nic .

JakubJakub

Mne funguje na 100%.
Žádný problém nemám. Pár jich bylo, ale ty jsem doladil.

Paik

Příspěvek od Paik »

Jak jste vyřešili ten problém s češtinou. Písněte to sem někdo. Pls

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

slovo "Písněte" by sa malo v ceskom parlamente zakazat a trestom by bolo pocuvanie Tokio Hotel nonstop
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Tak koupeno, nainstalováno a po 20 minutách už je to pryč. K defaultnímu klientovi je to na hony vzdálené :?

radim1
Host
Host

Příspěvek od radim1 »

Presne tak. 20 min uplne stacilo. Male ikony v spodnej liste padanie app zobrazovanie fotopriloh v novom okne tak to zatial asi ne.
iPHONE 4 32GB White, fw 4.3.3 JB

Fillbiker

Příspěvek od Fillbiker »

Bohuzel s vami musim souhlasit, moc jsem se na to tesil, ale obcas to pada, prace s tim je pomala, uz jen mazani mailu trva neskutecne dlouho, az si clovek mysli, ze se app sekla... proste je to jak betaverze. :-(
V podstate nic noveho mi neprinesla. Akorat mozna (a to jeste nevim), nemusela by delat oproti te seriove to, ze kdyz se nejaky mail dlouho nechce nacist, tak to napise, ze zprava nebyla stazena ze serveru, a nelze ji pak stahnout. Tak treba to u IbisMailu nebude....uvidim...

ale jinak :cry:

Fillbiker

Příspěvek od Fillbiker »

a o tom, ze nejdou zoomovat maily (roztazenim prstu), ani nemluvim.

invader

Příspěvek od invader »

Nevím, asi budu mezi všemi za blbce, ale mně se tato aplikace líbí. Možná proto, že nemám na příjmy e-mailů žádné velké nároky a vystačím si s pop3 na seznamu (i když IMAP je taky podporovaný, ale nemám odzkoušeno). Ale jak jsem zatím od včerejška mohl vyzkoušet, tak aplikace běží bezproblémově, možná s malým zpožděním, ale žádnou chybu jsem zatím nezpozoroval. Jak jsem uvedl, nemám na mailového klienta velké nároky, ale možnost landscape módu je pro mě dost velká výhoda oproti standartnímu klientovi. Dřív jsem musel pro psaní mailů používat BdEmailer, protože na malé klávesnici se mi špatně píše. Ať si na tento program udělá každý svůj názor, ale mně vyhovuje 8)

waczko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od waczko »

hrůza a děs, hlavně to má nehorázný problém s diakritikou, nehledě na to, že mi to stáhlo 2 zprávy z pár stovek :-/ ..
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc

japezz

Příspěvek od japezz »

Ja sem si ji zaplatil a nejde, zapne se a zacne nacitat zpravy ale tak po 4 vterinach se vypne, ani restart nepomohl...

Paliza

Příspěvek od Paliza »

Nevíte někdo jak se tam přidávají fotky?

Odpovědět