Aplikace Geocaching - problém
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Aplikace Geocaching - problém
Ahoj, koupil a nainstaloval jsem si přes iTunes Store aplikaci Geocaching od GS, ale pořád mi píše, že nemám síť (No network is available). Přitom ostatní aplikace pracují s internetem naprosto v pořádku. Zkoušel jsem i reinstal, ale nepomohlo
Nevíte někdo, co s tím může být?

-
- Host
Re: Aplikace Geocaching - problém
Musíš se nejdřív zaregistrovat (zdarma) na geocaching.com
-
- Starý pes fóra :)
Server geocaching.com je již druhý den dole, takže aplikace nemá odkud brát data.
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
Ahoj podle posledních informací došlo k požáru v datovém centru v Seatlu, kde se mimo jiné nachází servery GEOCACHING.com. Tak snad brzy obnoví činnost.
Zdar.
Zdar.
Díky za reakce. Na gc samozřejmě registrován jsem a včera už to dokonce i fungovalo