Poraďte foto program čo ukladá súradnice
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Poraďte foto program čo ukladá súradnice
Hľadám nejakú apl ktorá by k vyfotenej foto pridala suradnice miesta vyhotovenia fotky aby sa dalo po kliknutí na ne spätne navigovať na to miesto. Trebárs nech to nahrá na vytvorený účet na webe. Našiel som AroundShare ale tam to dáva do verejnej zložky bez možnosti triedenia a mazania a tiež sa tam nedá vytvoriť vlastné konto. Dik
-
- Klub čistého iOS
Re: Poraďte foto program čo ukladá súradnice
- rony
- Klub čistého iOS
Fotak v 3G suradnice do fotiek pridava v zazname EXIF. Takze tie tam uz su.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
hh, on ale hlada app, ktora by mu ukazala suradnice vyfotenej fotky v iphone, teda bez pouzitia pc, ktory nie vzdy byva po ruke. Nasledne tieto suradnice by skopiroval, popripadne hodil do navigacie,alebo do map. Takato app by sa zeda zisla aj mne
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio
- rony
- Klub čistého iOS
rozumiem. staci vsak uz iba hladat program, ktory vie nacitat EXIF! 

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
Po testovaní som zistil že najvhodnejšie sú AroundShare-ukladá foto na web a pod ňou je klikatelný odkaz suradnic no nedá sa vytvoriť vlastné konto takže foto je zdielané pre všetkých a apl YouNote ktorá si ukladá dáta do iPhonu a po kliknutí na suradnice prepne na Google map a ukáže miesto a odfotená fotka ostáva aj keď sa vymaže v albume-takže táto apl je asi zatiaľ naj.
EDIT: Našiel som program SmugMug ktorí pošle foto do svojej databázy s GPS súradnicami a tie potom cez PC sa dá pozreť. No program je platený najlacnejšia verzia Standard stijí $39.95/year čo sa mi zdá zbytočná investícia za občasné uloženie fotky z iPhonu-predsa len nie sú také kvalitné aby si niekto z toho vytváral rozsiahli album fotiek napr. z dovolenky.
EDIT: Našiel som program SmugMug ktorí pošle foto do svojej databázy s GPS súradnicami a tie potom cez PC sa dá pozreť. No program je platený najlacnejšia verzia Standard stijí $39.95/year čo sa mi zdá zbytočná investícia za občasné uloženie fotky z iPhonu-predsa len nie sú také kvalitné aby si niekto z toho vytváral rozsiahli album fotiek napr. z dovolenky.