zobrazeni času u SMS
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
zobrazeni času u SMS
ahoj, ne u každé SMS mam cas doručeni, zvlast kdyz je to treba jen par minut po sobe, stjene tak to mam i v aplikaci MySMS, jde to nejak osetrit qaby se cas ukazoval u kazde sms?
-
- Starý pes fóra :)
Re: zobrazeni času u SMS
Pokud se v mySMS prepnes do modu jednotlivych zprav a ne konverzace, jak to je bezne v nativni aplikaci, uvidis u kazde zpravy jak datum, tak i cas.
-
- Host
necitujte post na ktory odpovedas a je hned nad tvojim. dodo
ano to je pravda, bohuzel mi v posledni dobe Mysms prestalo vyhovovat vzhledem k rychlosti otevreni aplikace, proto pouzivam nativni aplikaci co je v FW 3.0
ano to je pravda, bohuzel mi v posledni dobe Mysms prestalo vyhovovat vzhledem k rychlosti otevreni aplikace, proto pouzivam nativni aplikaci co je v FW 3.0
-
Naopak aplikace mySMS ma moznost byt spustena v pameti i po ukonceni programu, pak se jeji opetovne 'spusteni' velmi rychle. U nativni SMS aplikace mi nacitani databaze se zpravami trvalo skoro 20s (okolo 4 tisic zprav), mySMS se spousti za ~2-5s, v tomto smeru plna spokojenost :] ..
Zalezi take na tom, jak jsou zpravy zobrazovane, pokud jako konverzace podobne jako v nativni aplikaci, je nacitani znatelne rychlejsi, nez v pripade zobrazovani jednotlivych zprav, alespon v mem pripade.
Zalezi take na tom, jak jsou zpravy zobrazovane, pokud jako konverzace podobne jako v nativni aplikaci, je nacitani znatelne rychlejsi, nez v pripade zobrazovani jednotlivych zprav, alespon v mem pripade.
-
- Host
a kdyz mas Mysms v pameti nemel jsi problem s zobrazenim doruceni zprav? mne se pak nechce ukazovat ze mi prisla nova sms
-
Ja s tim problemy nemam, ocenuji, ze zpravy nechodi i s nahledem obsahu, vse je tak, jak bych si predstavoval.