ENG->CZE a CZE->ENG slovník

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Pavel.Prochy

ENG->CZE a CZE->ENG slovník

Příspěvek od Pavel.Prochy »

Zdravim, schánim anglicko-český, česko anglický OFFLINE slovník! Dřív jsem pouzival WeDict ale po updatu na FW 3.0 se mi smazal a v iTunes je uz jen zpoplatnen. Hledam tudis jeho pokud mozno bezplatnou alternativu plus navod jak do nej nahrat jazyky?

PS: nasel by se i cesko-dánský, dánsko-český???

lofounek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: ENG->CZE a CZE->ENG slovník

Příspěvek od lofounek »

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB

terry
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od terry »

Já osobně používám českou aplikaci Slovnik, ale ta je bohužel dražšího rázu. Nicméně celkem oblíbená je aplikace "Czech English Dictionary, která stojí jen 0.79 euro, což není tak moc.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Pavel.Prochy

Tak z toho co jste mi tu poslali vypada nejlip asi ten "Czech English Dictionary" akorat v popisu nepisou jestli je i anglicko cesky?

Bezplatne verze nejakeho slovniku vas nenapada? Ten WeDict byl opravdu super a zadaco

ivane

Příspěvek od ivane »

Pavel.Prochy píše:Dřív jsem pouzival WeDict ale po updatu na FW 3.0 se mi smazal a v iTunes je uz jen zpoplatnen.

Ak si predtym zakupil aplikaciu, kludne aj zdarma tak mas vsetky jej buduce aktualizacie zdarma (co plati aj pre opatovne stiahnutie). Takze sa ti staci prihlasit na itunes s uctom kde si ho "zakupil" a znova stiahnut.

Pavel.Prochy

A jak se v tom iTunes dostanu do tech aplikaci ktere jsem si uz tenkrat koupil?

Co ten Czech English Dictionary je i anglicko cesky???

Pavel.Prochy

Dobre dobre...prekecali jste me! Jak jsi do iTunes dobiju kredit nebo jak se to dela? Nikdy jsem takhle prez iT nic nekupoval

Zkus si prostudovat tato temata, navodu, jak na to. tam najdes vice,nez dost.
viewforum.php?f=90
Juramac

Odpovědět