program na turistiku
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Klub čistého iOS
program na turistiku
prosim vas existuje nejaky program ktory pravidelne kontroluje GPS polohu a vypocita mi vzdialenost ktoru som presiel ? alebo nieco take pdoobne ze vzdy ked zapnem applikaciu tak nacita suradnice a potom vypocita prejdenu vzdialenost podla tych ulozenych bodov ?
dakujem ak tu uz nieco take je tak prepacte..
dakujem ak tu uz nieco take je tak prepacte..
-
- Mírně pokročilý
Re: program na turistiku
zdá sa mi že aplikácia runkeeper niečo podobné dokáže. Kukni sa na ňu.
Spíš bych uvitál nějako turistickou navigaci něco na způsob Navigonu či iGo...Ale hlavně cyklo a turistické stezky - byl jsme v Beskydech a Navigon ani nevěděl kde vůbec jsem
Tragedie
Nevíte, jestli se něco nechystá?

-
- Klub čistého iOS
no chalani mne staci to co som pisal len nieco co potom scita moju prejdenu vzdialenost..lebo idem na 4 dni na turu na bicykloch a to aj keby je turisticka mapa tak tieto trasy tam asi aj tak nebudu..
Výborná aplikacia je motionx GPS zaznamenáva trasu podrobne informácie prejdena vzdialenosť ,priemerná rýchlosť, dá sa pridelit foto k miestam na trase, trasa sa dá uložiť a exportovat na facebook twitter mail mapove podklady vrstevnicove alebo Google mapa . Dokáže následne navigovat k bodom na ulozenej trase
moja dnešná trasa http://maps.google.com/?t=p&z=15&ll=49. ... fe9315b2cf
dnešná prechadzka
Name: Track 001
Distance: 8,32 kilometers
Elapsed Time: 2:15:23
Avg. Speed: 3,7 km/h
Max Speed: 13,6 km/h
View in Google Maps (expires Sep 8, 2009 5:47 AM PDT)
moja dnešná trasa http://maps.google.com/?t=p&z=15&ll=49. ... fe9315b2cf
dnešná prechadzka
Name: Track 001
Distance: 8,32 kilometers
Elapsed Time: 2:15:23
Avg. Speed: 3,7 km/h
Max Speed: 13,6 km/h
View in Google Maps (expires Sep 8, 2009 5:47 AM PDT)
Sice je to trosicku OT ale treba na Android se pouziva program TrekBuddy, ktery pouziva vpodstate mapy stazeny z internetovych mapovych aplikaci typu mapy.cz, maps.google.com apod - takze nejdriv si stahnes co chces (napr. pekny turisticky mapy na mapy.cz) a pak uz jen potrebujes prohlizec... Jestli existuje prohlizec tohodle formatu pro iPhone nevim, ale teoreticky by mohl...
Vice na:
http://androidforum.cz/trekbuddy-turist ... t1692.html
Linky do CODE nedavame nie sme Warez forum a ak to ludia otvaraju v iPhone mozu mat problem. dodo
Vice na:
http://androidforum.cz/trekbuddy-turist ... t1692.html
Linky do CODE nedavame nie sme Warez forum a ak to ludia otvaraju v iPhone mozu mat problem. dodo
-
- Moderator fóra
Dyť ta motionx GPS je uplně ideální ne? Zkusil jsi ji? Já ji taky používam.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Mírně pokročilý
Taktiez odporucam vyskusat MotionX GPS.
- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
-
- Starý pes fóra :)
Mohu mít trochu OT dotaz?
To po těch výletech neustále chodíte s telefonem v ruce? Při známé citlivosti GPS čipu v iPhone se mi nechce věřit, že by chytal signál z družic někde v kapse či batohu. Představit si to tedy dovedu s tím "armband" pouzdrem, ale jinak?
To po těch výletech neustále chodíte s telefonem v ruce? Při známé citlivosti GPS čipu v iPhone se mi nechce věřit, že by chytal signál z družic někde v kapse či batohu. Představit si to tedy dovedu s tím "armband" pouzdrem, ale jinak?
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz
-
- Mírně pokročilý
Na turistiku pouzivam samozrejme turistickeho Garmina
Ale v nudzovom pripade sa da pouzit aj iPhone. Nevyhoda je, ze viac ako 3 hodinovu turu asi baterka nezvladne...

- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
Co tak GPS Kit. DNes som to stiahol a vyzera to dobre. taha to mapy ale z internetu ale mne to pride ako vyhoda.