kirikae-multitasking switcher pre backgrounder 3.0
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
kirikae-multitasking switcher pre backgrounder 3.0
aplikacia kirikae (cydia) poskytuje pop-up list, ktory sa pouziva na prepinanie medzi aktivnymi aplikaciami..
screen:
http://img80.imageshack.us/img80/8022/quickshottrcg.png
screen:
http://img80.imageshack.us/img80/8022/quickshottrcg.png
-
- Pokročilý uživatel
Re: kirikae-multitasking switcher pre backgrounder 3.0
používám už od včera, problém je že mi to nějak rychle vybíjí baterku (co hodina to cca 1%). takže nejspíš půjde pryč a počkám na pozdější verze
každopádně je to hodně pěkně uděláné, pokud ovšem používáte home button na ovládání iPodu, tak máte smůlu - kirikae si "double click" nárokuje pro sebe
každopádně je to hodně pěkně uděláné, pokud ovšem používáte home button na ovládání iPodu, tak máte smůlu - kirikae si "double click" nárokuje pro sebe
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
Taky jsem zkoušel a je to opravdu dobrý a funkční "doplňek" pro backgrounder i ovládání se dá při troše přemýšlení vcelku bez problémů sladit s ostatním nastavením dalších app a funkeci IP. Bohužel jsem měl při používání problém se zamrzáním IP tak jsem musel odinstalovat. Pokud by nebyla tato vada na kráse používal bych nadále.
-
- Mírně pokročilý
Odzkousel jsem a funguje vytecne.
Problemy zatim zadne, tak snad u toho zustane ...
Problemy zatim zadne, tak snad u toho zustane ...

rMBP 15" 2017 i7@2.9GHz, 16GB RAM, 512GB SSD
iPhone 7 128GB Black
iPad Air 2 64GB
Apple TV 4 32GB
Apple Thunderbolt Cinema 27"
iPhone 7 128GB Black
iPad Air 2 64GB
Apple TV 4 32GB
Apple Thunderbolt Cinema 27"
urcite vyzkousim.. jen se zeptam.. nefunguje to asi uplne takhle.. ze? http://maclife.blog.zive.cz/2009/10/budouci-multitasking-pro-iphone/
Nicmene, stejne jsem stastny za prvni vlastovku v ramci multitaskingu!!
Nicmene, stejne jsem stastny za prvni vlastovku v ramci multitaskingu!!

-
- Pokročilý uživatel
nene, tak to rozhodně nefunguje. zobrazí ti to seznam puštěných aplikací a ty se tapnutím přepneš do tebou požadované
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
Zdravím jak je to s výdrží baterií když mám nainstalovanej backgrounder ale nevyužívám jej? Ovlivnuje to výdrž také? 

takze: 1/ app funguje bez problemu. SB zatim ani jednou nespadnul. 
2/ nabijim stejne jako predtim, tj. 1x za den. takze vydrz baterie se taky
nezmenila
3/ Opravdu to nefunguje jako vize od Ocean Observations - viz muj
odkaz vyse. Ale je ji to hodne hodne podobne a tudiz si myslim, ze s
vyhledem casu, dojde k dalsim upravam.

2/ nabijim stejne jako predtim, tj. 1x za den. takze vydrz baterie se taky
nezmenila

3/ Opravdu to nefunguje jako vize od Ocean Observations - viz muj
odkaz vyse. Ale je ji to hodne hodne podobne a tudiz si myslim, ze s
vyhledem casu, dojde k dalsim upravam.
Docela šikovná aplikacia ALE: ak si dám jej prepinanie na 1 stlačenie HOME BUTTON, tak je to skoro nepoužiteľné, lebo s tým 1 klikom sa bežne zatvárajú otvorené aplikácie, ak ju nastavím n 2 stlačenia HOME BUTTON tak mi nejde, lebo sa to bije s IntellDial, ktoré už u mňa použiva tento dvojklik a ak si to dám na podržanie HOME BUTTON, tak sa to zas bije s Backgrounderom, ktorý podržanie využíva na ZAPNUTIE-VYPNUTIE bežanie otvorenej aplikácií na pozadí. Takže u mňa trocha dilema
A ešte som si všimol, že aplikácie ktoré chcem aby bežali na pozadí po ich zavretí musím vybrať v ponuke Backgroundera, tá ponuka čo je v Kirikae mi nefunguje.

-
- Host
Můj poznatek k programu Kirikae:
- používám už dlouho a až včera jsem zjistil, že jsem neměl nainstalovaný Backgrounder, asi ani nemusí, pokud nechcete mít tu ikonku u právě spuštěné aplikace (černé kolečko)
- s Home tlačítkem vůbec žádný problém, nemusí se používat dvojité stisknutí (taky mám na tuto funkci zvolenou svojí aplikaci), stačí jednou a funguje to skvěle, aplikace zavírám při rychlém stisknutí a při delším stisknutím uvedu aplikaci na pozadí
- vyzkoušeno i s vrchním tlačítkem na vypínaní, opět delší stlačení tak akorát uvede aplikaci na pozadí (nevypíná iPhone, velice zajímavé)
- pokud už chci aplikaci zavřít, stačí při spuštěné dané aplikaci jednou zmáčknout Home tlačítko a ona ze zavře a na pozadí už neběží
- používám už dlouho a až včera jsem zjistil, že jsem neměl nainstalovaný Backgrounder, asi ani nemusí, pokud nechcete mít tu ikonku u právě spuštěné aplikace (černé kolečko)
- s Home tlačítkem vůbec žádný problém, nemusí se používat dvojité stisknutí (taky mám na tuto funkci zvolenou svojí aplikaci), stačí jednou a funguje to skvěle, aplikace zavírám při rychlém stisknutí a při delším stisknutím uvedu aplikaci na pozadí
- vyzkoušeno i s vrchním tlačítkem na vypínaní, opět delší stlačení tak akorát uvede aplikaci na pozadí (nevypíná iPhone, velice zajímavé)
- pokud už chci aplikaci zavřít, stačí při spuštěné dané aplikaci jednou zmáčknout Home tlačítko a ona ze zavře a na pozadí už neběží
-
- Mírně pokročilý
Asi delam neco spatne, ale at si v nastaveni iphonu zvolim na dvojity klik home tlacitka cokoliv (nic se nastavit neda), tak to cokoliv se provede misto toho, aby se pustil kirikae (nebo i Multifl0w).
Nevim jak prinutit kirikae, aby vyuzivala 2x home button, misto nastaveni jak to ma iphone.
Nevim jak prinutit kirikae, aby vyuzivala 2x home button, misto nastaveni jak to ma iphone.
Já to mam nastavený na klik a podržení home button a funguje skvěle ale multifl0w mi připadá graficky lépe udělaný. 

-
- Host
Tak jsem asi dneska objevil Ameriku! V programu Kirikae když mám víc aplikací spuštěných, tak se dají bežící aplikace povypínat přímo v něm. Jen nevím, jestli to je tím, ze teď mám místo FW 3.1.2, tak prosím odzkoušejte. 

-
- Pokročilý uživatel
není, šlo to i dříve, respektive již od prvních verzí uměl vypínat aplikace
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
-
- Mírně pokročilý
tak uz mi to po opetovne instalaci na 2x home button funguje.
Ale bylo by uzasne, kdyby to nejak slo dodat do mQuickDo.
Ale bylo by uzasne, kdyby to nejak slo dodat do mQuickDo.
-
- Host
Hele a kdepak si můžu stáhout tuhle aplikaci? Je na Cydii? Díky.. TOnda