sms odpoved pri prichadzajucom hovore

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
bajk
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

sms odpoved pri prichadzajucom hovore

Příspěvek od bajk »

dobry den,

dufam ze som nehladal slabo, ale nenasiel som to "zatial". je nejaky program (zrejme Cydia) na integriaciu sms odpovede pri prichadzajucom hovore (ked som na nejakom stretnuti a chcem len rychlo odpovedat SMSkou, ze nemozem hovorit - som na schodzi ... a pod.), prip. aj s nejakymi prednastavenymi odpovedami ... tym padom pri prichadzajucom hovore 2 kliky a je poslana SMS odpoved :-) dakujem za radu

jenicekk

Re: sms odpoved pri prichadzajucom hovore

Příspěvek od jenicekk »

mozna quick reply , ale nezkousel sem ho pri hovoru takze to jen tipuju, musis odzkouset

a.man
Host
Host

Příspěvek od a.man »

Minuly rok sem pouzival iBlacklist a tam tahle funkce byla. Staci nastavit vsechny prichozi hovory jako blacklist a potrvdis auto reply sms. http://www.iblacklist.com.br/iblacklist/index.php?page=gallery
IP 5 16G, white, T-mobile, nonJB, FW 6.1.4
Testuju iOS 7 bety.

bajk
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od bajk »

ja som skor myslel konkretne nieco v zmysle ... ze pride hovor - sipka na prijatie hovoru ... a po nej sa hovor este neprijme, ale ponuklne moznost prijat, alebo poslat SMS, pricom pri tom posielani bude moznost zaslat novu SMS, alebo vybrat z preddefinovanych :-) dobre som si to vymyslel, nie? ten iBlacklist sa mi nepaci, ze tam bude natvrdo zadefinovane blacklist s SMS odpovedou .. ale nie vzdy budem chciet tomu cloveku takto odpovedat ... niekedy ho budem chciet aj prijat .... ale taketo, ako si to predstavujem asi nebude.... :(

Odpovědět