Zdravim,
zkouším fring se Skypem a zaboha nemůžu přijít na to, jak přidám nový kontakt pro Skype.
Další věc je, že se mi nikdo na Skype nedovola, ikdyž jsem online - testovaci hovor proběhne bez problémů, ale to je zatím vlsatně vše, co jsem se Skype na fringu dokazal. Jo, ten Skype účet je úplně nový, jestli to má nějaký význam.
Prosím o pomoc, díky předem.
fring a Skype
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: fring a Skype
Čau Fring už v IP. nemám, ale jestli mě pamět neklame , tak v kontakt listu je nahoře v pravém rožku + tím se ti rozbalí možnost přidat kontakt ( teď mě ještě napadá že nejdříve vlevo nahoře musíš zmáčknout add) snad si to pamatuju dobře. Ale stejně nejjednodušší je přidat si kontakty v PC. A k volání pokud nejsi na wi-fi tak si nezavoláš. Jediná varianta jak volat bez wi- fi je nějaká utilitka z cydie třeba My3G nebo Unrestrictor kerý ti dovolí volat i přez 3g Edge a Gprs.