Termínový Kalendár s audio nahrávaním

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
conectmetal

Termínový Kalendár s audio nahrávaním

Příspěvek od conectmetal »

Prosím vás existuje aplikácia termínový kalendár s adio nahrávaním. To znamená že tam nakecám nejakú úlohu a potom mi to pripomenie v daný čas.

patrix242
Host
Host

Re: Termínový Kalendár s audio nahrávaním

Příspěvek od patrix242 »

Je niečo také - voice calendar - VoCal -
http://ax.search.itunes.apple.com/WebOb ... alendar%29

Nahráš si poznámku a nastavíš kedy chceš upozornenie. Používa to Push. Po kliknutí na upozornenie sa ti spustí aplikácia a prehraje nahrávka.

conectmetal

Tak to je pecka :lol: konečne nemusím ťukať do mobilu jednoducho nahrám a jeto. :D Máš nejaké info či má nejaké omezenia free app. Nejako mi to nechce hlásiť keď je aplikácia zavretá.

conectmetal

hmm.. nejak to nefunguje.Vedel by mi niekdo poradiť :(

patrix242
Host
Host

Příspěvek od patrix242 »

Mám 3G, 3.0, JB a platenú verziu VoCal. Funguje v pohode aj Push. Možno vo free verzii nefunguje Push, neviem...
A funguje ti vôbec v nejakej inej aplikácii ?

conectmetal

No lenže ja nemám skúsenosť čo to Push je ak ťa môžem poprosiť o vysvetlenie. Free app. som nainštaloval a urobil som prví záznam aj mi to zvukovo ohlásilo že mám audio nahrávku a to som mal app. spustenú. Potom som zadal ďaľšie nahrávky a app. som zavrel a odvtedy mi ož vôbec nehlási. Jedine keď spustím app. tak na úvodnej obrazovke mi ukáže číslo koľko mám poznámok.

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Chápu to správně, že se mi nahrávka ve zvolený čas ohlásí pouze tak, že k ikoně programu přihodí číslo (počet nepřehraných poznámek)? Pokud to tak je, pak to nic neřeší. Zapomenu se mrknou na telefon a vynechám např, důležitou schůzku:-( Nahradit vestavěný kalendář je možno jen tehdy, bude-li aplikace schopaná ve zvolené době spustit hlasitý alarm.

conectmetal

metuj:
a máš free verziu? Mne to len raz spravilo. Ohlásy ti to zvukové znamenie že máš nejaké jednanie. Nabehne ti dialógové okno a tam potom klikneš že si to chceš vypočuť. Ale ja mám zatial len free verziu len neviem či sa to nebije s nejakou app. Alebo je to kvôli tomu že je to free. Lebo podotýkam že len raz mi to ohlásilo. Potom ďalšie už len mi ukázalo číslo a žiadny zvukový signál.

patrix242
Host
Host

Příspěvek od patrix242 »

Push vskratke znamená, že ti ich server pošle správu priamo na obrazovku a je úplne jedno, akú aplikáciu, hru a podobne, máš spustenú. Proste sa ti objaví okno so správou, že máš nejaké upozornenie. A takto mi to aj funguje. Preto sa pýtam, či máš rozbehané vôbec Push správy všeobecne...

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Me slo prave o to, jak se tato aplikace chova, kdyz mam push zapnute. Treba awesome note mi jen zobrazi malou cislovku u ikony aplikace (zadny zvuk, nebo oznameni na display). Aplikace FRING mi zase pri zapnutem push da moznost zvolit, jestli chci jen zpravu na display, nebo i zvuk. Jakpak je to u teto aplikace?

conectmetal

patrix242
Tak to vôbec netuším lebo som to nepotreboval-zatiaľ- aspon si myslím. Ale push som mal vypnuté v nadstaveniach. Potom som ich zapol a ani tak to nefunguje. Alebo ako to mám spojazdniť aby mi to išlo? :cry:

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Tak já se vše potřebné dozvěděl z tohoto videa:

http://www.youtube.com/watch?v=55oPBKOdh9g

Snad vám taky pomůže.

conectmetal

Dík za link ale tomu všetkému rozumiem presne takto som to spravil aj ja. :wink: Dokonca som si dnes zakúpil app. A robí mi to to isté. Jednoducho nahrám termín presne podľa návodu zavriem app. a nič sa nedeje neoznámi mi to vôbec zvukovo. Keď app otvorím upozorní ma nie zvukovo, ale len vyskočí dialógové okno či si chcem vypočuť nahrávku.Pri inštalácii keď som prvý krát otvoril app.tak sa ma opýtal či chcem využívať push dal som áno a že v nastaveniach sa to dá ešte upraviť. Tam som ale nič také nenašiel. Tak já už neviem či niekde robím chybu alebo ako sa ešte dá nastaviť push. :( V nastaveniach: mail, kontakty, kalendáre mám push zapnuté. Ak možete poraďte ďakujem.

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Klikni na Nastavení a sjeď úplně dolů, tam je kompletní nastavení aplikace VoCal Reminders.

conectmetal

Aj tam som už bol nastavil som to podľa linky na YouTube. A stále nič :cry: nové nápady :?:

Adlo
Host
Host

Příspěvek od Adlo »

A není to náhodou jen pro 3G a 3GS? Já jsem si na zkoušku stáhnul free verzi a nejde mě nahrávat vůbec. Mám právě 2G (hliník).

conectmetal

čo ti nejde nahrať poznámka? Ja mám nainš.aj free aj platenú termíny nahrám vpohode niekedy mi to zazvoní a niekedy mi len vyskočí dialógové okno bez zvukového upozornenia a to musím mať app. spustenú. Proste už neviem čo stým mám robiť. :cry: Možno by môhol ešte niekdo vyskúšať free verziu na 2G a môhol by sem hodiť svoje skúsenosti. Keby sa mi podarilo to spojazdniť pomôhlo by mi to hlavne v mojej práci, lebo dosť často používam termínový kalendár. Takže chlapy helfnite niekdo zo skúsenosťami :wink:

Adlo
Host
Host

Příspěvek od Adlo »

Vše zapnuté, ale nic nefunguje. Při stisknutí tlačítka pro nahrávání mě vysločí tato hláška.

Cannot Create Reminder
VoCaleither does not currently have Notifications enabled or has not yet registered with our server.
Please ensure that all Notifications are turned ON in Setting and that you have a working internet connection.
VoCal will not be able to deliver your reminders while Notifications are OFF

Nechápu to :(

conectmetal

Adlo:
Mne robilo presne to isté. Potom som si zo cydie nainštaloval app. Push Notifications SBSettings. Potom už len v nastaveniach SBSet. ju spustíš a už ti to pôjde nahrávať. Takže to vyskúšaj a daj vedieť či ti to fachá. Mne to aj tak nefunguje síce to nahrám ale zase mi to zvukovo neohlásy. Neviam čo stým. Možno u teba to pôjde vyskúšaj lebo zatial mi nikdo neporadil v čom je problém. Hore vo vlákne som to opisoval

Adlo
Host
Host

Příspěvek od Adlo »

Tak bohužel ani podle Tvého návodu jsem to nerozeběhnul :( Už jsem to smáznul. Třeba se časem objeví něco podobnýho. Myšlenka to je dobrá, jen ta funkčnost né.

Odpovědět