Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
No neviem.....ja som minule kukal jeden film a tipek mal Mac a ked ho ukazali spredu tak tam mal Win aspon sa mi zdalo Je to vobec mozne?A tak to ma mozno BG iba naopak
markus.22 píše:konecne.....wlm dost casto pouzivam a IM+ lite stoji za.........a Beejive zas za 8? asi nee
Doporucuji Trillian. Mam ji nejradsi jak na PC tak na iP. Brzy bude na Appstore nova verze, ktera verim dotahne do dokonalosti stavajici. Live Messenger mi nesmi jak do PC, tak do iP. Nemluve o jeho omezeni pouze na MSN.
A k cemu je takova vec dobra, kdyz mi Google na Safari beha naprosto bez problemu ? ..... Jinak k tomu, ze mrkwesoft dela pro Mac- Cely mrkvesoft je na Apple zalozeny od pocatku sve existence, bez Apple by neexistoval. At se podivate na jakykoliv jeho system v historii a nebo dnes, vzdy to byl , je a take vzdy bude mrkvesoftem zmrseny system od Apple.