videorecorder iCamcorder (appstore)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Juramac

videorecorder iCamcorder (appstore)

Příspěvek od Juramac »

Tak si tady ve zhave noci tak brouzdam po webu a koukam, ze je na appstore docela zajimava aplikace na nahravani videa - iCamcorder for the iPhone 2G/3G.
Mozna uz tady nekde probehla, nevim, jen me to trochu zaujalo, tak to sem pisu. Pokud se jedna o double, smazte to.
Neni to sice zadny zazrak, zvlada "jen" 15 obrazku za vterinu, ale i tak by se mohla nekomu se starsimi iPhony libit, na bezne momentky myslim dobra a za jeden dolar dostupna. S pomerne kladnymi referencemi. Tady je link:
http://itunes.apple.com/us/app/icamcord ... 38379?mt=8

Zahradník

Re: videorecorder iCamcorder (appstore)

Příspěvek od Zahradník »

Ta aplikace všechno (efekty i kompresi videa) délá realtime, což je v porovnání s aplikacemi, které to dělají až po záznamu, vzhledem k omezenému výpočetnímu výkonu iPhonu 3G nevýhodné.

fruhauf1

Příspěvek od fruhauf1 »

Ahoj,
nevíte náhodou kam icamcorder ukládá videa.

Dík za odpovědi

tak už jsem na to přišel private/var/mobile/aplications/xxx/documents

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Nejsem si jist ale myslím že pomocí volby "Move to camera roll" se nechají normálně přesunout do galerie ne?
Spíš mě mrzí že free verze umí jen 15sec.,na AppStore mám sice účet ale nevlastním podporovanou kartu takže pro verzi nemohu zakoupit.....neškodilo by kdyby app store umožnoval nákup aplikací třeba dobitím kreditu přes premium SMS...moc bych to uvítal.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Cycorder ti nevyhovuje?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Sakra hledám jen na AppStore a ani jsem si na něj nevzdchl...díky za tip
Jinak na AppStore jsou další dvě free iVidcamFree a Videogenius ale ukládání videa díky encodingu u prvního celkem dlouho trvá ale dá se to.Nejde mi jen do kebule proč to Apple do OS3.1.3 pro 2G iPhone neintegruje přímo když je to jen SW záležitost co jim brání? bojí se že by si lidi nekupovali 3GS který to má nebo proč? :|
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Maethy
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Maethy »

Asi tak, kdyby ty generace iPhonů uměly všechno stejně, tak by apple další generace vlastně vůbec dělat nemusel. Tím pádem by Apple inc. neměl takové výdělky jako má :D
iPhone 4 (16GB White)
MacBook Air 11 (4.2)

Odpovědět