ahoj, rád bych se zeptal na radu/zkušenosti
občas bych potřeboval nahrát právě vyfocenou fotku do nějaký webový galerie a poslat hned link, takže by mě zajímalo, kde si udělat účet (flickr? picassa? jinde?) a jaký aplikace jsou pro tyhle služby použitelný... pokud možno free, ale když bude rozumně funkční, nemám problém jí zaplatit...
nepotřebuju nic složitýho, jen nahrát fotku do galerie a možná vytvářet a organizovat alba, i když bez toho bych se asi obešel
díky
webová fotogalerie vs. iphone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
- rony
- Klub čistého iOS
Re: webová fotogalerie vs. iphone
imageshack ma svoju iphone app, picasa ma viacej app, facebook klient vie uploadovat fotky. Flickr ma tiez moznost.... ludom ani nemusis posielat link resp. staci ich instruovat na URL nejakeho tvojho webu a oznamovat im, ze vsetko nove najdu na nom 
tak ja hovorim - najdes to na spravodaj.madaj.net
a neriesim nejake velezlozite URLka najma ak som niekde vonku.
ak si v nejakej komunite, tak na to je najlepsi facebook- uploadnes fotky a tvoji znami to hned vedia, nemusis nic oznamovat.

tak ja hovorim - najdes to na spravodaj.madaj.net

ak si v nejakej komunite, tak na to je najlepsi facebook- uploadnes fotky a tvoji znami to hned vedia, nemusis nic oznamovat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods