Fotky se ukládají kamsi
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Fotky se ukládají kamsi
Mám takový problém: Před restorem (upgradem) jsem si zkopiroval na pocitac fotky vyfocene iPhonem z /private/var/mobile/media/DCIM/100APPLE, udelal jsem restore a potom jsem chtel v iTunes obnovit obsah. Z neznameho duvodu se to ale nepovedlo. Tak jsem potom nakopiroval ty fotky do toho adresare private/var.../100APPLE. A ted v cem je problem: Kdyz vyfotim nejakou fotku, tak se do tohoto adresare neprida, tudiz nemuzu fotky stahnout do pocitace. Potreboval bych poradit but jak najit ten adresar, nebo rovnou jestli nekdo nevi kde to je. Moc dekuju.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Moderator fóra
Re: Fotky se ukládají kamsi
Ještě jednou pro všechny: rozlišujte mezi FW, uvádějte na jakém vám běhá iP, jinak se fakt nedá poradit.
To !_UK@$ (s prominutím, to je tedy nick
)´: můžu ti poradit, jak to dělám já ve FW 1.1.4. Nic víc.
To !_UK@$ (s prominutím, to je tedy nick

-
- iPhone expert
No poraď. Mě to u 1.1.4 šlo taky v pohodě, až teď to takhle blbne
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Moderator fóra
Nejprve potřebuješ nějaký program, kterým se dostaneš do adresářové struktury. Já používám plug-in pro TotCmd s názvem T-PoT. Pro to, aby fungoval jak má (zobrazoval všechny adresáře a soubory), musíš mít nainstalován v iPhonu ZiPhone iBrickrFix. Fotky se po vyfocení ukládají (u mě) v této cestě: T-PoT/var/mobile/Media/DCIM/100Apple. Zde jsou všechny fotky s příponou .jpg (sejmuté foťákem iP), jejich náhledy (.thm) a případné screenshots (pořízené iPhonem s pomocí tlačítka Home a páčky Mute do polohy vypnout) ve formátu .tiff. Fotky v tomto okně označím (vyberu) a zkopíruju někam do PC do druhého okna. Podotýkám, že poklepáním na fotku v okně T-Pot ji neotevřeš, teprve po překopírování. Zdá se tedy, že tvůj postup byl správný a nechápu, proč ti to najednou nejde. Asi jsem ti nepomohl, ale popsal jsem ti způsob, jak to funguje u mě. Jinak fotky, které jsem vyfotil (ne screenshots), jdou snadno stahovat i pomocí iPhone PCSuite.
-
- iPhone expert
Ja se stahnutim nemam problem, ale proste kdyz tam nakopiruju ty fotky po restoru, tak pak kdyz neco vyfotim, tak to v tom adresari neni. (Ale v iPhonu v Camera roll je normalne videt.)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Moderator fóra
Nech přes TotCmd najít pomocí funkce Vyhledat soubory .jpg (napiš tam *.thm (to jsou ty náhledy) a stiskni Start. Tak se dostaneš k adresářům, kde jsou fotky z foťáku. Já je našel ještě jednou (duplicitně) v Private/var/mobile/Media/DCIM. Možná, že u tebe budou ještě jinde. To ti určí ten vyhledávač. Soubory .thm proto, aby se vyhledaly jen příslušné adresáře. Různé .jpg obrázky jsou totiž v mnoha adresářích iPhonu.
-
- iPhone expert
Zkousel jsem prohledat celej iPhone tim tvym typem, ale nikde to nenaslo. Fakt to nechapu kam se ty fotky ukladaj. Asi to budu delat tak, ze pred restorem si ty fotky ulozim a pak uz je tam proste davat nebudu.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Moderator fóra
To bude rozumné, pokud si chceš opravdu uchovat vzácné snímky, pryč s nimi z iPhonu do skladiště v PC, ale ani tam to není jisté, raději duplikovat na CD-RW. Nemůžeš považovat iP za stoprocentně bezpečné úložiště. Ovšem je záhada, kam se ti ty fotky poděly. Jsou tam od nich ty náhledy? Ještě zkus do toho vyhledávače zadat *.jpg. Ale tam se ti načtou všechny jpg obrázky. Nějakou vylučovací metodou si pak někde poznamenej adresáře, které zbyly a ty pak ručně prohledej (překopíruj do PC, abys fotky viděl). pak už ale fakt nevím.
-
- iPhone expert
Nahledy tech nove vyfocenejch fotek v iPhonu mam, takze to fakt nechapu. Budu to nechavat v pocitaci. Ale diky za pomoc
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
mam podobny problem, v iPhone mam 3 camera rolls a fotky mozem stiahnut len z jedneho. ostatne dva mozem posielat cez maily a pozerat ale nenajdem ich nikde v iPhone. nexapem to
Naposledy upravil(a) jjsan dne ned zář 13, 2009 10:07 pm, celkem upraveno 1 x.
Pokud jsem váš problém pochopil,tak jsem měl úplně stejný problém a udělal jsem jednu věc a vše OK.Prostě si upravte práva z 0777 na 0775 a mělo by šlapat vše jak má.
-
- Moderator fóra
Tak se podívej do návodů (horní šedá lišta) - je to tam vysvětleno.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
Přímo návod jak přidělovat práva souborům tam není. Je tam pouze návod jak pracovat s winscp
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=96&t=15277
Ohledně přístupových práv, je spáchalův článek na iPhone.cz
http://www.iphone.cz/blog/iphone-a-pristupova-prava-k-souborum-294

Ohledně přístupových práv, je spáchalův článek na iPhone.cz

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
No dělal jsem dnes downgrade z 3.1 na 3.0.1 a opět mi nešli fotky ukládat a tak jsem pro celý soubor s fotkama upravil práva a vše OK.
toncek píše:Přímo návod jak přidělovat práva souborům tam není. Je tam pouze návod jak pracovat s winscphttp://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=96&t=15277
Ohledně přístupových práv, je spáchalův článek na iPhone.czhttp://www.iphone.cz/blog/iphone-a-pristupova-prava-k-souborum-294
vidim ze si si neprecital moj prispevok, ja scp a prava suborom viem velmi dobre nastavit. problem je v tom ze ja tie orazky nemozem najst