Navigace v mobilu (MAPS)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Navigace v mobilu (MAPS)
Chci sem dát jen info ohledně navigace kterou jsem se dnes rozhodl otestovat.Třeba už někdo psal,nevím.Jsem z Vrchlabí a měl jsem cestu do Prahy na letiště (cca 170 km tam a 170 z5),zapnul jsem navigaci,po chvilce jsme si porozuměly ale po pár hodinách mne udivilo jak rychle ubývá baterie a to asi po 5 hodinách se mi mobil vypnul,baterie nevydržela tak dlouho jak jsem si myslel a já si zapoměl doma kabel,tak jsem na sebe nadával,ale jinak můžu říct že to bylo docela v pohodě,ta výdrž baterie mi docela vadí ale to je na úkor asi všeho-velký display,neustálý příjem GPRS a td.
Kdybych to tu napsal špatně,klidně to zamkněte,Díky.
Kdybych to tu napsal špatně,klidně to zamkněte,Díky.
-
- Host
Re: Navigace v mobilu (MAPS)
Používám navigaci MIO a po 3 hodinách je baterie vybitá, TomTom vydržel asi 4 hodiny s menším displejem, takže 5 hodin je docela na navigaci rekord.
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB
-
- Starý pes fóra :)
mam TomTom One XL s 4.3" displejem, baterka vydrzi 2.5hodiny
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Nevím já jí zkoušel a podle mě funguje dobře jen mírně orientačně. V autě se to pomalu načítá, a tak od rychlosti 100km/h je to spíš na zlost. Výdrž baterie je okolo 90minut, víc ne. Při neustále svítícím displayi, příjmu GPS a stahování dat...
-
- Pokročilý uživatel
Česká republika by už měla být kompletně pokryta podrobnými satelitními snímky.
Vyzkoušejte v Maps!
Vyzkoušejte v Maps!
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
-
- iPhone expert
CHcem sa spytat, ze ako to vlastne funguje?? Ono to funguje na google mapach, ze sa musia cez 3G ( teda platenu nejaku siet ) nacitat a potom nasledne funguje vstavany GPS?? Teda nie je to zadarmo? Lebo iPHone nema vlastny balik na navigaciu a myslim, ze funguje, len na google mapach, ktore teda aktualizovat stale, ci uz z wi-fi (zadarmo) alebo z inej siete( a ta nie je zadarmo )
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Mírně pokročilý
neda mi nezareagovat... ak som si kupil iphone.. tak POCITAM s tym ze budem potrebovat pripojenie na net... PLATENE... iphone je o nete preboha.. v casoch ked sa uz aj blby office stahuje na net ( mrkvosoft prave spustil online verziu) je pre mna pochopitelne ze netovy telefon (iphone) si bude sahat na net po data.. .
-
- Mírně pokročilý
Jde nejak nastavit, aby se mi mapa v google maps posouvala sama s pozici kde jsem? Kdyz jsem to zkousel v aute, musel jsem porad listovat PI displeji. Diky
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Mírně pokročilý
Design-Stačí když prstem klikneš (na display) na terčík vlevo dole v rohu a ono to ukazuje tvou momentální pozici a celou dobu drží a jede i s mapou.
-
- Mírně pokročilý
Rekl bych ze takhle jsem to delal a ta modra kulicka mi zmizela. Mozna jsem mezi tim s mapou pohyboval, takze to zrusilo. Jde hlavne o to, aby to drzelo ten bod na stredu a pohybovala se mapa a ne naopak.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Mírně pokročilý
Design-to je pravda,jakmile se dotkneš displaye tak se to přeruší.Stačí označit pozici a je to z5.
Nevím jestli to píšu sem správně. Ale mám dotaz - na E61 jsem v symbianu provozoval SmartCom GPS. Nebyla to klasická navigace - mapový podklad si uživatel zpracuje sám - třeba klasická turistická mapa z knihkupectví. Sken, pak načtení do OziExploreru, nebo přímo na mobil do SmartComu GPS. Pak "srovnání" mapy na souřadnice - zkrátka 2 až 3 body do kterého napíchnete "špendlík" s přesnou suřadnicí. Pak to funguje tak, že GPS hlídá vaši polohu a šipka "poletuje" nad bitmapou. Geniální je to v lese - na kole nebo jako v mém případě na enduru - vyškrábete se na kopec, nevíte kam dál. SmartCom má trasování - tzn že zakresloval čáru vašeho pohybu - odsud jsem přijel, tady (na mapě) se potřebuju dostat - mrknete na displej a víte jakým směrem to poslat dál..... Netušíte jestli existuje podobná aplikace i na iPhone? Díky