bližší info zde:
Baterie: 1400 mAh Li-ion
3G & 3.5G
Bluetooth 2.0
802.11b / g WiFi
3mpx fotoaparát
TV-out
Line-out
Video Conferencing
USB Host / OTG
GPS
Multi-touch
Meizu MiniOne M8
Vzhled a zpracování
Telefon je zpracován velmi čistě, bez zbytečných záhybů, které by rušily jeho ladné linie.
Rozměrově padne přesně do ruky .
Tlačítka jsou zpracována dobře, i když jich na telefonu moc nenajdete.
Dotykový displej o rozměrech 3,4 " 16miliónů barev o rozlišení 720x480 pixelů LTPS TFT-LCD.
Reakce na displej jsou okamžité. Také ovládání multitouch je příjemné.
Operační systém: Je Windows Mobile 6.0 Meizu OS na první pohled byste nepoznaly že se jedná o Windows Mobile. Vše je je předěláno takže si na ovládání musíte trochu zvyknout.
Systém běží stabilně a rychle myslím že tohle se povedlo.
Meizu má senzor pohybu takže překlopení fotky je jednoduché jen natočíte Meizu což mě ale někdy štve bylo by dobré kdyby se tahle funkce dala vypnout .
Hodně ikonek je okopírováno z Iphone od Apple což je škoda v tom se čínský výrobek nezapře .
Procesor ARM11 taktovaný n frekvenci 667MHZ + je hodně rychlý takže se nemusíte obávat že byste na něco čekaly reakce jsou rychlé a vše běží plynule občas se něco posekne ale že by něco zamrzlo úplně se mi ještě nestalo.
Fotoaparát: S rozlišením 3mpx je vystačující pro foto momenty jako Digital se nahradit nedá . ale fotí slušně .
Druhý přední fotoaparát pro video hovory .
Více informací doplním později telefon mám zatím 4dny
Sítě: Quad-band GSM / EDGE 850/900/1800/1900
Rozměry: 107mm x 59mm x 11,9 mm (H x W x T)
Procesor: ARM11 667MHz +
Displej: 3,4 ", 16600K, 720x480 pixelů, dotyková obrazovka LTPS TFT-LCD
PC rozhraní: USB 2.0 ultra rychlý přenos dat
Flash Memory: 8 nebo 16GB flash NAND
Operační systém: Meizu OS (Based on Windows CE6.0)
Video: AVI, MPEG-2, RM (VB), MPEG-4 / H. 263 / H. 264 při 30fps
Kamera: + 0,3 megapixelovým fotoaparátem na přední, 3,0 megapixelový fotoaparát na zadní. Podpora auto-zaměření.
Co na to říkáte myslím že je ot tvrdá konkurence ..
FOTO: