Antabelus' tutorial iPack [seznam návodů] - diskuse
-
- iPhone guru
Antabelus' tutorial iPack [seznam návodů] - diskuse
Možná jste si již všimli, možná ještě ne, ale v sekci s návody přibyl užitečný Antabelus' tutorial iPack.
Toto téma slouží nejen jako diskuse k seznamu, ale také hlavně jako místo, kde mě můžete upozorňovat na případnou absenci podle vás důležitých, ale přesto nezařazených návodů! Neřešte tu modifikace jednotlivých návodů, ani nic jiného!!! To si řešte přes PM!
Toto téma slouží nejen jako diskuse k seznamu, ale také hlavně jako místo, kde mě můžete upozorňovat na případnou absenci podle vás důležitých, ale přesto nezařazených návodů! Neřešte tu modifikace jednotlivých návodů, ani nic jiného!!! To si řešte přes PM!
Naposledy upravil(a) Antabelus dne pát čer 06, 2008 9:58 pm, celkem upraveno 7 x.
-
- Sons of Jailbreak
Re: Seznam návodů [aneb všechny návody na jednom místě]-diskuse
Vcera jsem psal pripsevek k EDGE, respektive k nastaveni APN, ze zalezi co ma clovek za operatora + vycet nastaveni a nekdo mi to vymazal, nechapu proc
edit: no snad tady toto shrnuti navodu nekomu pomuze, dal bych to nekam at je to lidem porad na ocich a mozna se tak vyhneme novym a zbytecnym tematum. tedy krute tresty za duplicity! i kdyz ja bych si s tim takovou praci asi neda, takze obdivuji toho, kdo to napsal
ot: to S474N hrozne me na forech, stvou lide, kteri nemaji nejake srozumitelne jmeno jako ty, ktere je hned a lehce zapamatovatelne.
jinak ten tvuj prispevek, byl nesmysl, nevim, kde jsi to nasel. plati pouze internet do apn, ostatni prazdne a to pro vsechny operatory.
ot: to S474N hrozne me na forech, stvou lide, kteri nemaji nejake srozumitelne jmeno jako ty, ktere je hned a lehce zapamatovatelne.
jinak ten tvuj prispevek, byl nesmysl, nevim, kde jsi to nasel. plati pouze internet do apn, ostatni prazdne a to pro vsechny operatory.
Naposledy upravil(a) fiori dne pon čer 02, 2008 9:12 am, celkem upraveno 1 x.
-
- patron iPhone.cz
OT píšu nerad, ale nedá mi to:
V jeho avataru i v nicku vidím něco jako satan. Satan si jako nick asi zvolí pouze člověk, který pravděpodobně tíhne k tzv. satanismu nebo podobnému kultu. Tady ovšem půjde o vyjímku potvrzující pravidlo, páč jinak by mu fotr rozsekal prdel a dostal by do prázdnin zaracha
edit: ikdyž sakra bacha na něj! pokud koukneš na jeho sajtnu, tak jako hračky má krátké palné zbraně.
V jeho avataru i v nicku vidím něco jako satan. Satan si jako nick asi zvolí pouze člověk, který pravděpodobně tíhne k tzv. satanismu nebo podobnému kultu. Tady ovšem půjde o vyjímku potvrzující pravidlo, páč jinak by mu fotr rozsekal prdel a dostal by do prázdnin zaracha
edit: ikdyž sakra bacha na něj! pokud koukneš na jeho sajtnu, tak jako hračky má krátké palné zbraně.
Naposledy upravil(a) scorpi dne pon čer 02, 2008 9:09 am, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone guru
Možná by jste mohli diskutovat k tématu! Prokristapána člověk se snaží zpřehlednit fórum, ale vy tady diskutujete o EDGE v tématu k Seznamu návodů!! prosím mody a adminy o promazání, smažte i tento příspěvek..
Naposledy upravil(a) Antabelus dne pát čer 06, 2008 9:57 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- patron iPhone.cz
Pokud sis nevšiml, tak jsme v Ostatní a navíc Vše ostatní. Děkujeme za tvou zásloužnou práci, Seznam návodů máš poprávu v Návodech. Potom už nevím, v jaké sekci by se OT měli řešit. Ano i já jsem pro pořádek na foru, ale vše musí mít svoje mantinely.
Takže agituješ správně, ale na špatném místě.
Takže agituješ správně, ale na špatném místě.
-
- iPhone guru
Máš velkou pravdu. Jsme v sekci Vše ostatní... Co je ovšem podstatnější je to, že jsme v tématu Antabelus' tutorial iPack [seznam návodů] - diskuse!!!
Naposledy upravil(a) Antabelus dne pát čer 06, 2008 9:58 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Sons of Jailbreak
fiori: co te stve je pouze a jenom tvuj problem, ja s tim nic neudelam.
Co se tyce APN, tak nemas pravdu. Napriklad pokud ma nekdo Vodafone Oskartu, tak APN neni internet, nybrz "ointernet". A o tom byl muj prispevek.
scorpi: nevim kolik je tobe, nicmene bych toho fotra bych mozna mohl delat ja tobe. V kazdem pripade tva logika je zavadejici. To je jako o Bohu rikat to, ze je katolik. Jak mohu uznavat neco, co jsem sam
Co se tyce APN, tak nemas pravdu. Napriklad pokud ma nekdo Vodafone Oskartu, tak APN neni internet, nybrz "ointernet". A o tom byl muj prispevek.
scorpi: nevim kolik je tobe, nicmene bych toho fotra bych mozna mohl delat ja tobe. V kazdem pripade tva logika je zavadejici. To je jako o Bohu rikat to, ze je katolik. Jak mohu uznavat neco, co jsem sam
-
- patron iPhone.cz
Satane pokud bys mi chtěl dělat fotra, tak možná ze záhrobí, páč by ti muselo být dost přes 70 a to bys musel začít s rodinným životem hodně brzy
Ale kašli na to nebo nás tady roznesou na kopytech...
BTW: beru si Glocka a čekám tě v pothousu na Six corner
Ale kašli na to nebo nás tady roznesou na kopytech...
BTW: beru si Glocka a čekám tě v pothousu na Six corner
-
- Sons of Jailbreak
scorpi: tak to ja si beru RPG-75. Kde tam presne
-
- iPhone guru
Tak jo.. Tak vám přátelé upřímně děkuji za pomoc...
- rony
- Klub čistého iOS
nastartovane BVP hned vedla fontany.
Antabelus, zelam ti vela trpezlivosti, zoznam navodov je velmi dobra vec.
Antabelus, zelam ti vela trpezlivosti, zoznam navodov je velmi dobra vec.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- iPhone guru
To je, máš pravdu
Ale mockrát vás všechny prosím, aby jste se drželi topicu! Moc prosím! Dokonce mi příjde, že ty offtopicy jsou tu od vás naschvál jen z principu, že jste vlastně v sekci 'Vše ostatní'...
pozn. ilijusin: prosim respektujte tuto prosbu, pokud tak neucinite, OT budu mazat, dekuji
Ale mockrát vás všechny prosím, aby jste se drželi topicu! Moc prosím! Dokonce mi příjde, že ty offtopicy jsou tu od vás naschvál jen z principu, že jste vlastně v sekci 'Vše ostatní'...
pozn. ilijusin: prosim respektujte tuto prosbu, pokud tak neucinite, OT budu mazat, dekuji
-
- Administrator
taky tu byl v minulosti jeden uživatel, napsal jeden návod a pak se strašně rozčiloval a tak... hodně mi ho připomínáš, pokud hodláš něco pro fórum udělat, musíš se trpělivostí opravdu obrnit. Pokud se budeš jen zbytečně rozčilovat, lidi tě budou za chvilku mít dost a taky ti to dají najevo...
jinak seznam návodů je velmi dobrý nápad a určitě to někomu pomůže.
jinak seznam návodů je velmi dobrý nápad a určitě to někomu pomůže.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- iPhone guru
Myslím si že jednám normálně.. Když se hodně naštvu, tak jednám přiměřeně.. Jinak s každým zacházím jak s vlastním .. Jen mi přišlo hodně pod úroveň tady naschvál psát OTčka jen z principu..
Dovolil bych si upozornit, že seznam návodů dostal také jméno: Antabelus' tutorial iPack... Enjoy it
Dovolil bych si upozornit, že seznam návodů dostal také jméno: Antabelus' tutorial iPack... Enjoy it
Re: Antabelus' tutorial iPack [seznam návodů] - diskuse
Tak já se teda přidám - že ona ta OT budou tím, že ten seznam nemá chybu a tak není o čem diskutovat? No ale je zřejmě potřeba nahrabati si nějaké příspěvky - no a kde jinde by to bylo vhodnější než tam, kde se podaří někoho naštvat, že jo??
-
- iPhone guru
Mockrát děkuju za to, že se za mě KONEČNĚ alespoň někdo postavil..
Hlavně bych si dovolil upozornit, že Antabelus' tutorial iPack je konečně ve finální podobě!!! Enjoy it
Hlavně bych si dovolil upozornit, že Antabelus' tutorial iPack je konečně ve finální podobě!!! Enjoy it
je to SKVĚLÝ a moc ti za to všichni děkujeme... hned si to hodim do podpisu
Antabelus JE NÁŠ KRÁL
Antabelus JE NÁŠ KRÁL
-
- iPhone guru
Ooooo děkuji
Chtěl bych poprosit lidi, kterým tento seznam nějakým způsobem pomohl / pomáhá, aby si jako odměnu pro mě do podpisu vložili odkaz na něj. Takový menší donate ... Děkuji.
Chtěl bych poprosit lidi, kterým tento seznam nějakým způsobem pomohl / pomáhá, aby si jako odměnu pro mě do podpisu vložili odkaz na něj. Takový menší donate ... Děkuji.
je to bezpochyby vyborna vec pro lidi co maji iP par dni v ruce nebo tu jeste nejsou peceni vyareni a maji spousty otazek, je to zatim dobre prehledny a Antabelus ma muj palec GJ
-
- iPhone guru
Já osobně si myslím, že se to hodí i pro ty pokročilejší z nás, kteří tu i třeba moderují.. Je to přehledné.. A přehlednosti není nikdy dost
tak ano ovsem, uz staci odkazovat jenom na tohle, nemusim v jednom postu linkovat na 3navody, nebo ho jednoduse presmerovat do navodu
zajimalo by me kolik lidi uz kliklo na ten odkaz v mem podpisu
zajimalo by me kolik lidi uz kliklo na ten odkaz v mem podpisu
Musim rict ze ten seznam setri spoustu casu , ktere bych jinak stravil hledanim tech navodu ( i kdyz navody tak casto nepouzivam ) je to vyborny napad...
Napadlo me udelat neco podobneho i na aplikace
Neco jako seznam Popisu Aplikaci , kde by byli aplikace a jejich odkazy rozdeleny do ruznych kategorii .....
Napadlo me udelat neco podobneho i na aplikace
Neco jako seznam Popisu Aplikaci , kde by byli aplikace a jejich odkazy rozdeleny do ruznych kategorii .....
ot
tak to taky neni spatny napad, ale je to opravdu neuveritelne mnozstvi prace a rozhodne to neni pro jednoho cloveka, chce co cely team lidi ktere by byl ochoten venovat tomu cas, zacatek je obrovske mnozstvi prace, a pak je tu jeste problem s updatama aplikaci ktere se preci jen objevuji kazdou chvili...
tak to taky neni spatny napad, ale je to opravdu neuveritelne mnozstvi prace a rozhodne to neni pro jednoho cloveka, chce co cely team lidi ktere by byl ochoten venovat tomu cas, zacatek je obrovske mnozstvi prace, a pak je tu jeste problem s updatama aplikaci ktere se preci jen objevuji kazdou chvili...
Antabelus' tutorial iPack je perfektní, ale hodilo by se víc návodů pro iPhone 3G.
Jinak bez chyby.
srry za tenhle offtopic:
Jinak bez chyby.
srry za tenhle offtopic:
...No ale je zřejmě potřeba nahrabati si nějaké příspěvky - no a kde jinde by to bylo vhodnější než tam, kde se podaří někoho naštvat, že jo??
Jakto ze je tema v navodech smazany???
EDIT: Na chvilku tam nebylo uz je to v poradku...
EDIT: Na chvilku tam nebylo uz je to v poradku...
Naposledy upravil(a) El_Guapo dne čtv zář 04, 2008 10:01 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrator
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
Chtělo by to up-date pro nové FW.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.