Zdarec chlapi
Mám ve třídě jednoho zarytého antiapplistu a neustále machruje se svou nokií E61í a o iP mluví jako o největší sr*ačce.....takže bych vás tímto chtěl poprosit , aby jste mi prosím o tomto mobilu nemohli napsat nějaké srovnání (pokud s ním máte vlastní zkušenosti tím lépe... )
takže mí milí iP bratři pomožte mi vyhrát tento souboj dobra a zla
víte něco o nokii E61i ?
-
- Starý pes fóra :)
Re: víte něco o nokii E61i ?
pujc mu ho na hodinku do ruky at si zabrouzda na internetu a prehraje par MP3 a pochopi
Ja osobne mam IPHONE a prosel jsem vsema novejma NOKIEMA, a jeste jsem si pred mesicem koupil HTC diamond v domeni ze nahradim IPHONE ale omyl prodal jsem DIAMOND proste IP je nenahraditelnej.
Kdo si ho nevyzkousel nema co mluvit ...
Ja osobne mam IPHONE a prosel jsem vsema novejma NOKIEMA, a jeste jsem si pred mesicem koupil HTC diamond v domeni ze nahradim IPHONE ale omyl prodal jsem DIAMOND proste IP je nenahraditelnej.
Kdo si ho nevyzkousel nema co mluvit ...
-
- Starý pes fóra :)
Paměťové funkce: 60 MB vnitřní uživatelské paměti
Podpora moderních karet microSD s kapacitou až 2 GB
Displej: Aktivní barevný displej 2,8" QVGA se zobrazením na šířku, podporující až 16 milionů barev (320 x 240 obrazových bodů) s aktivní plochou 56,9 x 42,7 mm
No a design skoda mluvit.
Podpora moderních karet microSD s kapacitou až 2 GB
Displej: Aktivní barevný displej 2,8" QVGA se zobrazením na šířku, podporující až 16 milionů barev (320 x 240 obrazových bodů) s aktivní plochou 56,9 x 42,7 mm
No a design skoda mluvit.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Jinými slovy oproti iPhonu mobil celkem k zasmání. Já mám ještě teď Sony Ericsson K750i svého času to byl fenomén, ale od chvíle co jsem uviděl iPhone na videu, držel ho v ruce a přečetl o něm pár článků bych si nic jiného nekoupil. Přikláním se tedy k názoru haasterena. Půjč mu ho do ruky a dobře si ho hlídej, jinak ti s ním za chvíli zmizí.
-
- Sons of Jailbreak
já akorát vím že e61 je nokia, a taky vím že uplně všechny nokie v sobě, na Iphone prostě nemají šancy
No tak jako srovnávat iPhone a e61i je směšný
každej ten telefon má svý + a - ..ale co jsem tak koukal na parametry tak na nokie bude hodně pomalá (asi jako všechny se symbianem ) a mě osobně se nelíbí..
jinak ten tvuj kámarád/spolužák mi připomíná otce kterej se vytahuje pořád se svojí zastaralou n9300i..
EDIT: jinak dobrý srovnání parametrů je na mobilmanii
každej ten telefon má svý + a - ..ale co jsem tak koukal na parametry tak na nokie bude hodně pomalá (asi jako všechny se symbianem ) a mě osobně se nelíbí..
jinak ten tvuj kámarád/spolužák mi připomíná otce kterej se vytahuje pořád se svojí zastaralou n9300i..
EDIT: jinak dobrý srovnání parametrů je na mobilmanii