k veci, na iPho. sem ukazoval kolegovi mapy, zapl sem lokalizaci a po nejakem case aniz by se kruh ktery znaci lokalitu kde se nachazite neustal (resp. nedokoncil usmeronovani vasi polohy) vypnul aplikaci protoze mi nasledovne volal clovek, pri hovoru prisla sms od jineho znameho, po konceni hovoru sem misto na displeji zmackl tlacitko na iphonu (to jediné, omluvte moji dezinformaci)
a iPhone se vypnul, po nejake dobe zamrazilo, ponevadz mi pristroj doslova nereagoval na jakekoliv vzkriseni, zkousel sem ho porad zapnout ale jakoby nereagoval, baterie nabita. no dostal sem se domu a letel k zasuvce abych ho nabil (nebyl sem si jistej jestli byl pred tim nez se vypnul nabitej) nereagoval ani pri nabijeni kdyz sem se ho snazil zapnout. sedl sem k pocitaci napojil ho a cekal, v iTunes se mi objevil, zadny problem, a po nejake dobe se nakonec sam zacal zapinat (na displeji klasicke nacitani) a pozadoval ode mne PIN, nasledovne normalne funguje.....
timhle doufam ze ne az tak prapodivnym vypravenim jak se mi zda, se vas chci zeptat, co to mohlo zpusobit. pripomnelo mi to vypadek kompa, takovy to zamrazeni a nasledovna neaktivita. mel sem dulezity hovory a vervomoci ne a ne se zapnout, verte uz sem ho chtel hodit o zed

drow
presun s bazaru. Almi