Koupě TV
-
- Mírně pokročilý
Re: Koupě TV
za ty prachy by uz mohla byt pekna Plazma
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
-
- Mírně pokročilý
Rači bych preferoval lcd spotřeba atd. ale nechám jsi poradit
-
- Mírně pokročilý
LCD? jeste sem nevidel LCD co by melo pekny obraz (mimo Apple) a kdo ma na plazmu, ma i na energii
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
-
- Host
Pokud chceš pařit na Xboxu tak u plazma pozor na vypalovani bodu, pokud budes hrat delsi dobu jednu hru může se ti vypálit např. tachometr nebo zaměřovač atd... na harní her je lepší lcd, na filmy na dvd plazma a na TV je to tak nejak na stejno, ofous vede lcd, ja bych sel do lcd Sony anebo Samsung
iPhone 2g 8gb..... FW 3.2.2 - O2
iPhone 3g 16gb white.....FW 4.2.3 - O2
iPhone 3gs 16gb white..... FW 3.1.3 - O2
iPhone 4 16gb white..... FW 4.3.3 - O2
iPod Classic 80GB Black
iPod Nano 3rd gen. Black
-
- Mírně pokročilý
Mohl by my někdo napsat typ a jeho skušenosti a doporučení a ta tv nemusí být za 35000Kč to je max co mužu dát ale když bude dobrá a levnější budu rát Děkuji
-
- Mírně pokročilý
iphonek píše:Pokud chceš pařit na Xboxu tak u plazma pozor na vypalovani bodu, pokud budes hrat delsi dobu jednu hru může se ti vypálit např. tachometr nebo zaměřovač atd... na harní her je lepší lcd, na filmy na dvd plazma a na TV je to tak nejak na stejno, ofous vede lcd, ja bych sel do lcd Sony anebo Samsung
Tohle jiz u modernich Plazma TV nehrozi .. to delaly plazmy tak 2 roky zpatky ..
-
- Starý pes fóra :)
ja by som si na tvojom mieste vybral lcd . a kedze to mas od telky 4 metre tak by som zvolil 125 uhlopriecku ...a ak chces dobru cenu tak by som sa rozhliadol po samsungu ...vid to uz ti pomoze lepsie ujo google
Naposledy upravil(a) ygy dne ned led 11, 2009 8:55 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
Doporučuju web avmania.cz
Najdeš tam určitě i nějaké testy či srovnání televizí. A případné dotazy můžeš směřovat do jejich fóra, tamní odborníci ti budou schopni fundovaně poradit
Najdeš tam určitě i nějaké testy či srovnání televizí. A případné dotazy můžeš směřovat do jejich fóra, tamní odborníci ti budou schopni fundovaně poradit
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
iphonek píše:Pokud chceš pařit na Xboxu tak u plazma pozor na vypalovani bodu, pokud budes hrat delsi dobu jednu hru může se ti vypálit např. tachometr nebo zaměřovač atd... na harní her je lepší lcd, na filmy na dvd plazma a na TV je to tak nejak na stejno, ofous vede lcd, ja bych sel do lcd Sony anebo Samsung
S tymto suhlasim
Callipo píše:Tohle jiz u modernich Plazma TV nehrozi .. to delaly plazmy tak 2 roky zpatky ..
Mam rocnu plazmu a ostavaju mi vypalene znacky ktore po case zmiznu...
ygy píše:ja by som si na tvojom mieste vybral lcd . a kedze to mas od telky 4 metre tak by som zvolil 125 uhlopriecku ...a ak chces dobru cenu tak by som sa rozhliadol po samsungu ...vid to uz ti pomoze lepsie ujo google
Strasne velka uhlopriecka na taku vzdialenost... ja by som asi nesiel ani nad 100cm mozno nejaku 96tku
toncek píše:Doporučuju web avmania.cz
Presne ako pise toncek vynikajuce forum.
No a ja mam doma toto je tam aj TV aj Reciver
TV: Samsung PS-42C96HD + reciver Yamaha RX-V361
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
alebo kuk sem
http://www.plazma-lcd.sk/images/present ... nal-sk.swf
a to vypalovanie už davno nie je to čo bývalo pred niekolkými rokmi
http://www.plazma-lcd.sk/images/present ... nal-sk.swf
a to vypalovanie už davno nie je to čo bývalo pred niekolkými rokmi
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
Sám sa hrám momentálne s podobnou otázkou aj ked kúpa bude aktuálna tak nejak v lete. Nakoko som konzolový hráč (Wii a PS2) jednznačne volím LCD. Samsung je len o niečo slabší ako Sony a skoro o polovicu lacnejší. U mňa to vyzerá na samsung 7,8 alebo 9tkovej triedy. Plus domáce kino s wifi zvukom. (Je ktomu za par tisic taka skatulka co to priamo siri)
No pojde do panelakoveho bytu takze si nemyslim ze viac ako 3 a pol metra to nebude. Ale nakolko sme s priatelkou chalibačný v týchto veciach tak asi menej ako 42" to nebude....a nakolko (aj nastastie) je 55" stale mega drahá tak kompromis bude asi 47"
No pojde do panelakoveho bytu takze si nemyslim ze viac ako 3 a pol metra to nebude. Ale nakolko sme s priatelkou chalibačný v týchto veciach tak asi menej ako 42" to nebude....a nakolko (aj nastastie) je 55" stale mega drahá tak kompromis bude asi 47"
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
- patron iPhone.cz
Mám rok starou plazmu Panasonic Viera a i v manuálu je napsáno, že vypalování bodů statickým obrazem byl znak předchozí generace plazem.
Co se týče vzdálenosti před plazmou - záleží také na rozlišení. Kamarád má 127 cm FullHD (p) a u takové kvality můžeš sedět o dost blíže, než třeba u HDReady. Osobně vyzkoušeno.
Co se týče vzdálenosti před plazmou - záleží také na rozlišení. Kamarád má 127 cm FullHD (p) a u takové kvality můžeš sedět o dost blíže, než třeba u HDReady. Osobně vyzkoušeno.
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
Na kolko ma nastaveny kontrast ja som pri vyssich hodnotach skoro prisiel o oci.
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Administrator
opět budu OT ale jsem admin tak co
Nekoukám na TV, vůbec ... mám doma starou šunku, ani teď z hlavy nevím jaká je to značka, mám jí asi 5 let a v době kdy jsem jí kupoval byla +- průměrně drahá v tom krámě kde jsem byl, neumí skoro nic ... švagrová se švagrem teď mají novou TV, oni mají tuhle elektroniku rádi a mají teď nějaké LG, neuvěřitelné kolik toho teď TV umí opravdu jsem docela nechápal a cena kolem 30ti Kč mi nepřijde zase tak hrozná... uznávám že můj příspěvek nikomu nepomohl ale měl jsem potřebu sem napsat že tohle vlákno budu podporovat abych se něco o nových TV dozvěděl
Nekoukám na TV, vůbec ... mám doma starou šunku, ani teď z hlavy nevím jaká je to značka, mám jí asi 5 let a v době kdy jsem jí kupoval byla +- průměrně drahá v tom krámě kde jsem byl, neumí skoro nic ... švagrová se švagrem teď mají novou TV, oni mají tuhle elektroniku rádi a mají teď nějaké LG, neuvěřitelné kolik toho teď TV umí opravdu jsem docela nechápal a cena kolem 30ti Kč mi nepřijde zase tak hrozná... uznávám že můj příspěvek nikomu nepomohl ale měl jsem potřebu sem napsat že tohle vlákno budu podporovat abych se něco o nových TV dozvěděl
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Host
Nevím jak se v tomto oboru všichni vyznáte, ale vyděli ste někdy LCD Sony a LCD Sharp? Pokuď nejste slepí tak poznáte rozdíl..a navíc velký počet výhod atd..sony a samsung to se děte vycpat
iPhone 2G 8GB 3.0 FINAL
-
Suhlasim Sharp ma krasny obraz... Ale videl si aj cenovky u Sharpu?? Asi nie co? Sharp 100 000sk a Samsung 60 000sk...
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
Presne ako hovori dodo a čo do funkcii je Samsung pomerne našlapaný. A ten rozdiel v obraze pri Full HD je skoro zanedbatelný... kontrast 2 000 000:1
iPhone 4 32GB JB by GP
-
- Host
Tak přece číslům nemusíš věřit měří je za jiných podmínek než kdy se na tv kdy podíváš S těma cenama nesouhlasím i když musím přiznat že nejsou levnější než Samsung. A navíc zrovna uživatel Applu si stěžuje na cenu??
iPhone 2G 8GB 3.0 FINAL
Já mám doma http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/ a nemůžu si jí vynachválit
-
- Mírně pokročilý
Semtex píše:LCD? jeste sem nevidel LCD co by melo pekny obraz (mimo Apple) a kdo ma na plazmu, ma i na energii
to je pěkná blbost třeba samsung už má LCD televize který se kvalitou rovnaj plazmám ... plazmu bych si rozhodně nekupoval (viz. vypalující se body, spotřeba energie)
za 35 tisíc seženeš dost slušný LCDčko s dost velkou úhlopříčkou aby si na ní pěkně z těch 4 metrů viděl
-
- patron iPhone.cz
Osobně mám doma http://panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AAB_4667 a koukám na ní z cca.3 m MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST.Použití na DVD,DVB-T a XBOX 360 a bez sebemenších problémů.Mimoto se dá sehnat už za cca.24000 a možná po delším hledání i levněji
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]